30k için ikisi de az kalır.
![]()
Sapphire RX 7900 XT Pulse 11323-02-20G 320 Bit GDDR6 20 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7900 XT Pulse 11323-02-20G 320 Bit GDDR6 20 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7900 XT Pulse 11323-02-20G 320 Bit GDDR6 20 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 28.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PUBG oynamak için 5 yıl önce sistem topladık arkadaşlarla ben GTX 1060 6 GB tercih ettim. Arkadaşım Sapphire RX590 aldı. Benim parçalar 2 gün daha erken geldi stabil şekilde oynuyorduk. Arkadaşın Sapphire geldi 2 el PUBG attık bilgisayarda ısı 85lerdeydi. Isıyı düşürmek için kasanın yan kapağını açtık. Sapphire'in üst demirplakasına parmağımla dokundum parmağım yandı bildiğin 2.derece yanık oluştu parmağımda.
Bir arkadaşımda da RX6600 var oda oyunlarda görüntü kalitesinin düştüğünü pixelleştiğini iddia ediyor. 2 monitör değiştirdi bu yüzden. O kadar para vermişken NVIDIA tercih ederdim ben.
PUBG oynamak için 5 yıl önce sistem topladık arkadaşlarla ben GTX 1060 6 GB tercih ettim. Arkadaşım Sapphire RX590 aldı. Benim parçalar 2 gün daha erken geldi stabil şekilde oynuyorduk. Arkadaşın Sapphire geldi 2 el PUBG attık bilgisayarda ısı 85lerdeydi. Isıyı düşürmek için kasanın yan kapağını açtık. Sapphire'in üst demirplakasına parmağımla dokundum parmağım yandı bildiğin 2.derece yanık oluştu parmağımda.
Bir arkadaşımda da RX6600 var oda oyunlarda görüntü kalitesinin düştüğünü pixelleştiğini iddia ediyor. 2 monitör değiştirdi bu yüzden. O kadar para vermişken NVIDIA tercih ederdim ben.
Şu daha mantıklı olur. Hem daha ucuz.Gigabyte markası alacağım.
Şu daha amntıklı olur. Hem daha ucuz.
Modeli göremedim, atabilir misiniz?Aynı fiyata Gigabyte 3 fanlı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.