RX 7800XT vs RTX 4070S

Bütçe
30000
30k için ikisi de az kalır.

Peki RX 7800XT güzel mi? 6-7 bin fazla vermek de mantıklı gelmedi kaç sene götürür yeni oyunlarda.

Pubg oynamak için 5 yıl önce sistem topladık arkadaşlarla ben gtx 1060 6gb tercih ettim. Arkadaşım sapphire rx590 aldı. Benim parçalar 2 gün daha erken geldi stabil şekilde oynuyorduk. Arkadaşın sapphire geldi 2 el pubg attık bilgisayarda ısı 85 lerdeydi. Isıyı düşürmek için kasa nın yan kapağını açtık. Sapphire in üst demirplakasına parmağımla dokundum parmağım yandı bildiğin 2.derece yanık oluştu parmağımda.
Bir arkadaşımda da rx6600 var oda oyunlarda görüntü kalitesinin düştüğünü pixelleştiğini idda ediyor. 2 monitör değiştirdi bu yüzden. O kadar para vermişken nvidia tercih ederdim ben.

PUBG oynamak için 5 yıl önce sistem topladık arkadaşlarla ben GTX 1060 6 GB tercih ettim. Arkadaşım Sapphire RX590 aldı. Benim parçalar 2 gün daha erken geldi stabil şekilde oynuyorduk. Arkadaşın Sapphire geldi 2 el PUBG attık bilgisayarda ısı 85lerdeydi. Isıyı düşürmek için kasanın yan kapağını açtık. Sapphire'in üst demirplakasına parmağımla dokundum parmağım yandı bildiğin 2.derece yanık oluştu parmağımda.
Bir arkadaşımda da RX6600 var oda oyunlarda görüntü kalitesinin düştüğünü pixelleştiğini iddia ediyor. 2 monitör değiştirdi bu yüzden. O kadar para vermişken NVIDIA tercih ederdim ben.

Gigabyte markası alacağım.

PUBG oynamak için 5 yıl önce sistem topladık arkadaşlarla ben GTX 1060 6 GB tercih ettim. Arkadaşım Sapphire RX590 aldı. Benim parçalar 2 gün daha erken geldi stabil şekilde oynuyorduk. Arkadaşın Sapphire geldi 2 el PUBG attık bilgisayarda ısı 85lerdeydi. Isıyı düşürmek için kasanın yan kapağını açtık. Sapphire'in üst demirplakasına parmağımla dokundum parmağım yandı bildiğin 2.derece yanık oluştu parmağımda.
Bir arkadaşımda da RX6600 var oda oyunlarda görüntü kalitesinin düştüğünü pixelleştiğini iddia ediyor. 2 monitör değiştirdi bu yüzden. O kadar para vermişken NVIDIA tercih ederdim ben.

Yeni nesil ekran kartlarında yok o sorun, benim ekran kartım RX 6700 XT her oyunu neredeyse yüksek ayarlarda açıyor ve 70-75 üstüne çıktığını görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı