RX 7900 XT R7 9700X sistemde FPS düşüyor

Eren186

Centipat
Daha fazla  
  • RX 7900 XT.
  • Ryzen 7 9700X.
  • Rajitek 850W PSU.
  • B650M Gaming Plus Wi-Fi
  • Trident Z Neo 2x16 6000MHz RAM.

Değerler olarak hiçbir sorun yok fakat CoD Black Ops 6'da VRAM tüketimim 20GB oluyor ve ayarları düşürsem dahi FPS düşmesi özellikle Micro sttuter sorunu yaşıyorum oyun hiç akıcı değil devamlı takılıyor. Sizce sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarlarından VRAM limitini %70 yap.

Stutterı yaşamanın sebebi VRAM sınırında olman kesinlikle, %70 yaptıgında bile 20GB VRAM'mi kullanıyor oyun?

Stutterı yaşamanın sebebi VRAM sınırında olman kesinlikle, %70 yaptıgında bile 20GB VRAM'mi kullanıyor oyun?

Evet. Hatta gariptir ki ayarları düşürdüğüm de VRAM tüketimi 8-9 GB arası dolaşıyor fakat yine de stutter yiyorum. Diğer bölümlerde çok akıcıydı hiçbir sorun yoktu aktif olarak oynuyorum zaten. Fakat bugün girdim ve durum bu.

Yabancı forumlarda çoğu kişi oyunda memory leak olduğunu belirtmiş, yapılabilecek ne var bilmiyorum araştırabilirsin.

Yabancı forumlarda çoğu kişi oyunda Memory leak olduğunu belirtmiş, yapılabilecek ne var bilmiyorum araştırabilirsin.

Doğru dürüst çalışıyordu aslında durduk yere yapması biraz garip. Sanırım bende bir problem yok gibi.

Yabancı forumlarda çoğu kişi oyunda Memory leak olduğunu belirtmiş, yapılabilecek ne var bilmiyorum araştırabilirsin.

Hocam ek olarak bir şey daha sormak istiyorum 2K da bile CPU kullanımı %100 asla aşağı inmiyor bu normal mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı