RX 7900 XTX MSI MPG A850G PCI 5 uyumlu mu?

TOYLAN

Decapat
Daha fazla  
Elimdeki PSU bu.
Bu ekran kartını satın alsam uyumlu olur mu işlemci olarak Ryzen 7 7800x3D almayı düşünüyorum voltaj yeterli olur mu?
Bir de bu PSU çıkışları bu kart için yeterli mi çıkışları çünkü NVIDIA odaklı üretilmiş ata 3.0 destekli bir PSU. Şimdiden teşekkürler yardımcı olanlara.

Elimdeki PSU bu.
Bu ekran kartını satın alsam uyumlu olur mu işlemci olarak Ryzen 7 7800x3D almayı düşünüyorum voltaj yeterli olur mu?
Bir de bu PSU çıkışları bu kart için yeterli mi çıkışları çünkü NVIDIA odaklı üretilmiş ata 3.0 destekli bir PSU. Şimdiden teşekkürler yardımcı olanlara.
Bu kartı alırsanız zaten standart PCI-E bağlantılarını kullanacaksınız. Sorun olmaz.

Bu kartı alırsanız zaten standart PCI-e bağlantılarını kullanacaksınız. Sorun olmaz.

137052-3_large.jpg

Arka çıkışları bu şekilde 3 tane PCi5 istiyor sanırım kart bende açıkçası nereye ne takılıyor çok bilmiyorum bunlar yeterli olur diyorsunuz yani.

Bu kartı alırsanız zaten standart PCI-e bağlantılarını kullanacaksınız. Sorun olmaz.

Bir de kutu içeriğinden çıkan kablo sayısı yeterli olur mu?

137052-3_large.jpg

Arka çıkışları bu şekilde 3 tane PCi5 istiyor sanırım kart bende açıkçası nereye ne takılıyor çok bilmiyorum bunlar yeterli olur diyorsunuz yani.

Bir de kutu içeriğinden çıkan kablo sayısı yeterli olur mu?
Burada da ayrıntılı bilgi var. Yeterli.

Burada da ayrıntılı bilgi var. Yeterli.

Teşekkürler buradada yeterli olduğunu söylüyor. Peki watt olarak yeterli olurdu sisteme, çünkü yerli kaynak bulamadım yabancı kaynaklarda da çok farklı şeyler yazılmış.

Teşekkürler buradada yeterli olduğunu söylüyor. Peki watt olarak yeterli olurdu sisteme, çünkü yerli kaynak bulamadım yabancı kaynaklarda da çok farklı şeyler yazılmış.
O konuda da bir sorun yaşamazsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

850w PSU gayet yeterli hocam, kartınız için 3x8 pin Pcie kabloları PSU ile birlikte gelecek ayrı ayrı, bazı kablolar tek kablodan ikiye ayrılıyor yani psuya 8 pin takılıyor diğer ucunda 2x8 pin oluyor. Bu şekilde kullanmayın, her bir 8pin kabloyu psu'ya takın (toplam 3x8pin) ve her bir kablonun ucundaki tek bir kabloyu ekran kartınıza takın. PCIE 5 kafanızı karıştırmasın, 12VHPWR yazan yer yani, burası sadece Nvidia 4xxx serisi kartlar için gerekli şuanda size hitap etmiyor..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

850W PSU gayet yeterli hocam, kartınız için 3x8 pin PCI-e kabloları PSU ile birlikte gelecek ayrı ayrı, bazı kablolar tek kablodan ikiye ayrılıyor yani PSU'ya 8 pin takılıyor diğer ucunda 2x8 pin oluyor. Bu şekilde kullanmayın, her bir 8pin kabloyu PSU'ya takın (toplam 3x8pin) ve her bir kablonun ucundaki tek bir kabloyu ekran kartınıza takın. PCI-e 5 kafanızı karıştırmasın, 12vhpwr yazan yer yani, burası sadece NVIDIA 4xxx serisi kartlar için gerekli şu anda size hitap etmiyor.

Peki sizce 4090'ı çalıştırır mı hogwards legacynin Fas değerlerini görünce 4090 yükseltme seçeneğini değerlendirmeye başladımda önerilen değil farkındayım ama yetersiz voltaj gibi bir durum yaşar mıyım sizce?

Peki sizce 4090'ı çalıştırır mı hogwards legacynin Fas değerlerini görünce 4090 yükseltme seçeneğini değerlendirmeye başladımda önerilen değil farkındayım ama yetersiz voltaj gibi bir durum yaşar mıyım sizce?
İşlemciniz 120w TDP
RTX 4090 450w TDP
+130w garanti payı desek Total = 700w

CPU kullanımı ile Gpu kullanımı oyunlarda ikisi aynı anda %100 olmuyor. Yani işlemciniz 120w bile çekmeyecek, yukardaki hesap fazla fazla yeterli görünüyor.

Hocam bu arada bahsettiğiniz oyun 27GB ram kullanıyor. Artık 16GB ram de yeni nesil oyunlarda yetmeyecek gibi duruyor. Bunu da göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı