RX 7900'lü sistem iade edilmeli mi?

İade etmek mi :D hocam bakkaldan aldığın ekmeğimi iade ediyorsun. O kasayı sıfır şekilde kullanmışsın. Saçma, o kasayı iade hiçbir şey almaz ama online alışverişin konunları var belki alır.
Yok sordum sadece abi kasaya almasam GPU'da problem varsa ona gore bir cozum cikartirdik. 14 Gun iade olanagin var diye biliyorum. Kac para bayildik insan uzerine titriyor ne yapalim. Paranyo yapip heyecan yapiyoruz birsey olunca. Birazda ilk defa AMD kullanmamdan dolayi. Su gune kadar hep Nvidia aldim.

GPU'yu tam takmasan nasıl goruntu alacaksın hocam?
Farkindayim boyle sorarken sacma olmus ama tam oturmamistir vesaire diye dusundum.😅
 
Sistemdeki o Gamepower PSU nedir? Patlayacak bomba hissiyatı geldi buraya.
 

Gamepower gibi düşük kalite bir markanın 1200W PSUsunun içini bayağı merak ediyorum. Gamepower PSU kullanıp patlak veren çok sistem var. Bu kadar yüksek güç tüketimine imkan sağlayan PSU içindeki materyaller kalitesizce sistem için patlamaya hazır bomba durumunda olabilir.
 
Donma olayı driver kaynaklı olabilir. Önceki sürümleri indirip deneyin öyle karar verin. Hemen problemi ekran kartında aramak yanlış olur bence.
 
Technopat forumda baskalari Driver
Donma olayı driver kaynaklı olabilir. Önceki sürümleri indirip deneyin öyle karar verin. Hemen problemi ekran kartında aramak yanlış olur bence.
Hocam benim masam da iki tane tutma demiri var. Masamin sol tarafindaki demire dayiyorum PC'yi. Sizce ordan bir kisa devre olabilir mi?
 
Amd nin donma sorunları meşhur (her ne kadar fan boylar kabul etmese de). Hatta yabancı forumlarda buna AMDip diyorlar.

Bence bir deneyin iadeyi. Eğer kabul ederlerse intel+nvidia kombosuna yönelin. Kabul olmazsa da üzülecek bir şey yok, sistem hiç fena değil.
 

Geri
Yukarı