RX 9060 XT 16 GB hangi marka alınmalı?

Bütçe
25.000 TL
Ben diyorum aynı sistem aynı RAM aynı SSD aynı PSU aynı anakart aynı priz aynı monitörde RX 580'den 6700XT'ye geçtiğimde bu hatayı bir daha almadım.
%100 kesin kaynaklı demedim. Kartınız sorunlu olabilir dedim.

Genellikle insanlarda durum öyle. Birde 6000 serisinin yazılım mimarisi ile 500 serisininki farklı. Belki bu dediğim "herşeye burnunu sokma" durumu kaldırılmıştır. Birşey demem zor ama deneyimim bu şekilde.

@wenomechainsama Wattman sadece kartlan alakalı bir sorun değil. Onun dışında FSR'a belki katılabilirim ama AMD eskiye nazaran gerçekten güzel bi ilerleme kaydetti. Teknoloji olarak NVDİA daha önde olsada TR şartlarında baktığımızda eğer AI ile falan ilgilenmiyorsan AMD daha mantıklı. Zaten AMD sorunlarınıda çözmüş durumda. Diğer hocalarımında dediği gibi bazen sorunların kaynağı kart dışında da olabiliyor. Bu tarz sorunları NVDIA'da da görebiliriz.
Amaaa, bunun dışında KS için hala dediğim şey geçerli, 5060Tİ daha mantıklı olur. Ne kadar AMD ilerleme kat etti desemde hala NVİDİA ya yetişmiş durumda değil. Bütçe düşük olsaydı AMD daha iyi olurdu ancak bütçede varken teknolojileri bakımından 5060Tİ daha mantıklı olur.

@wenomechainsama WattMan sadece kartlan alakalı bir sorun değil. Onun dışında FSR'a belki katılabilirim ama AMD eskiye nazaran gerçekten güzel bir ilerleme kaydetti. Teknoloji olarak NVIDIA daha önde olsa da TR şartlarında baktığımızda eğer AI ile falan ilgilenmiyorsan AMD daha mantıklı. Zaten AMD sorunlarınıda çözmüş durumda. Diğer hocalarımında dediği gibi bazen sorunların kaynağı kart dışında da olabiliyor. Bu tarz sorunları NVIDIA'da da görebiliriz.
amaaa, bunun dışında ks için hala dediğim şey geçerli, 5060 Ti daha mantıklı olur. Ne kadar AMD ilerleme kat etti desem de hala NVIDIA'ya yetişmiş durumda değil. Bütçe düşük olsaydı AMD daha iyi olurdu ancak bütçede varken teknolojileri bakımından 5060 Ti daha mantıklı olur.

Sadece kartla olmayabilir benim sorunumda kartla alakalıydı teknoloji şans işidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı