RX 9060 XT 16 GB ve Ryzen 7 5700 sistem düşük FPS verip kasıyor

skychaseralp

Femtopat
Daha fazla  
Geçen hafta İncehesap'tan hazır sistem aldım. Meder Bronze | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com Sistem bu.
Oynadığım herhangi bir oyunda aşırı düşük FPS alıyorum ve genellikle bütün oyunlarda CPU tavan yaparken GPU %30-%40 arasında geziyor.
Önerebileceğiniz ayarlar var mı bunu düzeltebilmem için? 150 FPS aldığım Rise of the Tomb Raider oyununda 50 FPS almaya başladım.
CS gibi oyunlarda 150 üstü FPS görmüyorum.

Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Yüksek ayarlarda oynamak ekran kartına daha çok yük binmesine sebep olacağından dolayı işe yarayabilir. Anladığım kadarıyla en başta sorun yaşamıyormuşsunuz. Isınma problemi yaşıyor musunuz?

Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Yüksek ayarlarda oynamak ekran kartına daha çok yük binmesine sebep olacağından dolayı işe yarayabilir. Anladığım kadarıyla en başta sorun yaşamıyormuşsunuz. Isınma problemi yaşıyor musunuz?

Isınma problemı yaşamıyorum sistemi aldıgımdan beri böyle her oyunu en yüksek grafikte acmamma ragmen yük ekran kartından daha cok islemciye biniyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı