RX 9060 XT mi 4070 mi?

AMD driver kullanarak planlı eskitme yapıyor alma derim. NVIDIA al uzun ömürlü olsun.

Eskitme yapmayan marka olduğunu düşünüyor musun? Ayrıyeten planlı eskitme yapan marka nedense NVIDIA'nın tek jenerasyonda getirdigi kas gücü eklemesini sadece Driver guncellemesi ile ekledi.

21 bine satan satıcı güvenilirse şahsen 4070 tercih ederdim, DLSS 4 ve FG desteği var, AMD de de FSR 4 ve FG var ancak henüz DLSS 4 kadar kaliteli değil. daha stabil yazılım ve daha iyi VRAM optimizasyonu var. 9060 XT'nin %9 performans artışına pek güvenmiyorum, performans artışı olsa bile saf güç olarak aralarında pek bir fark olmayacaktır. NVIDIA'nın bir önceki nesili bile teknolojik olarak şuanki RX serisinden daha önde.

Eskitme yapmayan marka olduğunu düşünüyor musun? Ayrıyeten planlı eskitme yapan marka nedense NVIDIA'nın tek jenerasyonda getirdigi kas gücü eklemesini sadece Driver guncellemesi ile ekledi.

Hocam bir de 2025'te cikmis bir kart 1 sene icerisinde neden eksiltme yapsin

21 bine satan satıcı güvenilirse şahsen 4070 tercih ederdim, DLSS 4 ve fg desteği var, AMD de de FSR 4 ve fg var ancak henüz DLSS 4 kadar kaliteli değil. Daha stabil yazılım ve daha iyi VRAM optimizasyonu var. 9060 XT'nin %9 performans artışına pek güvenmiyorum, performans artışı olsa bile saf güç olarak aralarında pek bir fark olmayacaktır. NVIDIA'nın bir önceki nesili bile teknolojik olarak şu anki RX serisindenden bile daha önde.

FSR4 ile DLSS 4 arasinda şu an neredeyse hiç fark yok. Yazilim olarak tersine 5000 serisinde NVIDIA aşırı sorun cekti. AMD yazilim ve driver olarak şu an cok iyi bir durumda. 9060XT ile aradaki fiyat farkina asla degmez. 9000 serisi teknoloji olarak 4000 serisi ile tamamen denk denebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı