RX 9060 XT vs RTX 5060

Herhangi bir oyunda çökme veya FPS düşmesi yaşadınız mı ne kadardır kullanmaktasınız?

11 Haziran tarihinden itibaren kargo teslimi olmuş. Kısaca 1.5 aydır kullanıyorum. 1050 Ti kullanırken 9060 XT ile değişim yaptım. Hem NVIDIA hem de AMD kullanan biri olarak diyebilirimki aralarında yazılım anlamında bir fark hisstemedim. Gayet stabil çalışıyor. Garanti olsun diye temiz Windows 11 kurup sonra AMD Adrenalin uygulamasını kurdum ama önceki ekran kartının sürücülerini kaldırıp direkt AMD Adrenalin uygulamasını kurarak da kullanabilirsiniz. Bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

@UmutMelihAkyol @Damon Salvatore Dayanamayıp internet siparişimi iptal edip mağazadan teslim aldım. Sürüm olarak en güncel sürüm Driver'ı kurdum. Herhangi bir yapmam gereken bir şey var mıdır?
1753032478510.png

@Crexyyy, güncel WHQL sürücüyü kurduğunuza göre hiçbir şey yapmanıza gerek yok şu anlık. Hayırlı olsun.

Wuthering Waves oyununa giriyorum denemek için kart kullanımı asla %50'yi geçmiyor ve FPS sorunu da yaşıyorum. Umarım tamamen oyun ile alakalı bir problemdir...

@UmutMelihAkyol testte sorun var mı? Oyun neden böyle yapıyor olabilir?

1753035926085.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı