Hayırlı olsun hocam rahat olun en kötü bir slottan diğerine alırsınız RAM'i o da çocuk oyuncağı zaten ama size tavsiyem ne olursa olsun yakın bir tarihte Thermalright soğutucu almanız, uzun vadede komponent ömrüne kesin bir etki ediyor sıcaklık.
Hayırlı olsun hocam rahat olun en kötü bir slottan diğerine alırsınız RAM'i o da çocuk oyuncağı zaten ama size tavsiyem ne olursa olsun yakın bir tarihte Thermalright soğutucu almanız, uzun vadede komponent ömrüne kesin bir etki ediyor sıcaklık.
Yok hocam. TLOU2 1080P Ultra oynadım en güçlü oyun olarak darboğaz gözlemlemedim hiç. Ama ucu ucuna besliyor denebilir. Sizinki benimkinden daha güçlü olduğunu varsayarsak yaşamazsınız.
Detroit, RDR2, BF6 Beta ve Spider-Man'de de darboğaz yaşamadım. CPB açıkken besliyor ya genel olarak. Sizinkisinde ekstra 3D teknolojisi var muhtemelen siz hiç yaşamazsınız.
Hocam konuya geç dahil oldum ama şimdi neredeyse sizin kasayla birebir aynı bir sistem buldum sıkıntı yaşadınız mı RX 9060 XT ile ya da genel olarak performansından memnun musunuz?