RX 9060XT vs RX 7800XT

emryrmk

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Sinerji'den 16 GB 9060XT Sapphire Pure modelini satın aldım. Bugün geldi fakat açmadım sıfır olarak duruyor. 7800XT ile takaslamayı düşünüyorum. 2. el olarak sizce takaslamalı mıyım yoksa kullanmalı mıyım?

• i7 10700K.
  • 32 GB RAM.
  • RTX 2060.
  • 650W 80+ PSU.

Dosya Ekleri

• 0942574c-0cfe-4847-a6c2-d24d4b9452ce.jpeg
    0942574c-0cfe-4847-a6c2-d24d4b9452ce.jpeg
    139,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 0e5eaf81-8bf8-4198-8555-0026b2715cf6.jpeg
    0e5eaf81-8bf8-4198-8555-0026b2715cf6.jpeg
    169,6 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba Sinerji'den 16 GB 9060XT Sapphire Pure modelini satın aldım. Bugün geldi fakat açmadım sıfır olarak duruyor. 7800XT ile takaslamayı düşünüyorum. 2. el olarak sizce takaslamalı mıyım yoksa kullanmalı mıyım?

• i7 10700K.
  • 32 GB RAM.
  • RTX 2060.
  • 650W 80+ PSU.
Bazı oyunlarda ciddi FPS farkı oluşturduğu oluyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genede şahsen adıma faturalı kartı kullanırdım. Birde FSR4'te çok daha kaliteli 3.1'den ama 7800XT daha iyi, bariz gerçek. Başta direk 2.el 7800XT neden almadınız ki?

Kesinlikle takaslamamalısın. Yeni nesil teknoloji güncellik ve FSR için bu kart saf kas gücü ve daha zorlu işlemler için 7800XT fakat yerinde olsam hiç böyle bir ikiliyi bile yan yana getirmez şu an elimdeki kartı yıllar boyu kullanırdım.

Bazı oyunlarda ciddi FPS farkı oluşturduğu oluyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genede şahsen adıma faturalı kartı kullanırdım. Birde FSR4'te çok daha kaliteli 3.1'den ama 7800XT daha iyi, bariz gerçek. Başta direk 2.el 7800XT neden almadınız ki?

Hediye olarak geldi hocam yoksa ben 7800xt alcaktım zaten hediye olarak geldiği içinde karar veremedim

Kesinlikle takaslamamalısın. Yeni nesil teknoloji güncellik ve FSR için bu kart saf kas gücü ve daha zorlu işlemler için 7800XT fakat yerinde olsam hiç böyle bir ikiliyi bile yan yana getirmez şu an elimdeki kartı yıllar boyu kullanırdım.
Evet dediğiniz konusunda haklısınız fakat saf güç olarak kararsız kaldım

Hediye olarak geldi hocam yoksa ben 7800xt alcaktım zaten hediye olarak geldiği içinde karar veremedim.
Hediye takaslamakta biraz ayıp olur doğrusu. Bence performansını yeterli buluyorsanız kalsın, sonraki nesilleri bekleyin. Ama diyorsanız: "Bana yetmez." temiz ve güzel kasa bulursanız tercih edebilirsiniz.

Hediye takaslamakta biraz ayıp olur doğrusu. Bence performansını yeterli buluyorsanız kalsın, sonraki nesilleri bekleyin. Ama diyorsanız: "Bana yetmez." temiz ve güzel kasa bulursanız tercih edebilirsiniz.
2k da kullanıyorum hocam 2 sene idare etsin yeter o yüzden bi düşünmedim değil sonra akvaryum kasa dizmeyi düşünüyorum zaten, hediye mevzusu da alacak karşılığı tarzı diyelim para vermedim yani

2k da kullanıyorum hocam 2 sene idare etsin yeter o yüzden bi düşünmedim değil sonra akvaryum kasa dizmeyi düşünüyorum zaten, hediye mevzusu da alacak karşılığı tarzı diyelim para vermedim yani.
Anladım. Size kalmış, gücünü beğenmediyseniz takas edin.

Hocam tertemiz sorunsuz elinizde poşetinde bir kart var. Setup kurma şeyiniz var ve sıfır kartı elinizle itmeniz çok saçma. Sıfır sıfırdır. Ayrıca günce teknolojileri takip ediyor. Bak şöyle düşün. 3070 Ti şu an kullandıgım 5060TAN daha iyi FPS verebiliyor ancak ekran kartını sömüren bir oyun var backrooms escape together adında. 98 FPS alıyorum Ultra ayarlarda. Bir açıyorum DLSS tam 225 FPS ortalama gezeniyorum. Güncel teknoloji budur. Daha da konuşmaya gerek yok. Adamlara helal olsun. Her sene hem watt konusunda hem de performans konusunda ilerleme katediyorlar. Gönül ister tabii gidip NVIDIA tarafından 16 GB VRAM'li ekran kartı almak ama bütçe meselesi bu kadar alabiliyorum yani ama aşırı memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı