RX 9070 XT alınır mı?

Bütçe
35000
Yaptığınız kart RTX 4060 ve MFG bile yok 😀. MFG 4X'in %1 Low'ları ne denli oldurdugune bu ekran goruntulerinden bakabilirsin. Actigin zaten düz FG. Akıcılığı bozan bir şey degil genel anlamda. MFG 4X akıcılıgı bozuyor.

Eki Görüntüle 2636721Eki Görüntüle 2636722

Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? %1 Lowlara bakmanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? %1 Lowlara bakmanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

DLSS 4.5 kalite olarak iyi ancak yaklasik %10 FPS kaybina sebep oldu, DLAA'dan bile daha fazla FPS dusuruyor bazi oyunlarda. Optimizasyonunun artmasi gerek. Iyi bir cikis yaptigi soylenemez.

@neor, normal fg ile MFG arasında farklar var. Normal Fg'ye bakarak MFG hakkında yorum yapamazsınız. MFG hala iyi olmayan bir teknoloji. %1 FPS'leri ciddi anlamda düşürüyor. MFG var diye 5070 alınmaz. 9070 XT ile aynı parayı veriyorsun ama daha düşük performans alıyorsun. 9070 XT ise 5070 Ti gücünde bir kart.

Ben verimliliği öne çıkarmaya çalışmıştım MFG ile Fg'yi karıştırdığım için kusura bakmayın. Fg bu seviyedeyse MFG'nin de bu seviyeye çıkabileceğini düşünebiliriz.

Peki buradaki %1 oranları nasıl? Sonuç olarak gelişen bir teknoloji güncel görüntülere odaklanmak lazım;

Ben verimliliği öne çıkarmaya çalışmıştım MFG ile Fg'yi karıştırdığım için kusura bakmayın. Fg bu seviyedeyse MFG'nin de bu seviyeye çıkabileceğini düşünebiliriz.

Peki buradaki %1 oranları nasıl? Sonuç olarak gelişen bir teknoloji güncel görüntülere odaklanmak lazım;

Attigin videoda MFG 4X/6X degil DLSS 4.5 test edilmis. %1 lere gore konusamayiz o yuzden. Bunu soruyorsan.

DLSS 4.5 kalite olarak iyi ancak yaklasik %10 FPS kaybina sebep oldu, DLAA'dan bile daha fazla FPS dusuruyor bazi oyunlarda. Optimizasyonunun artmasi gerek. Iyi bir cikis yaptigi soylenemez.

FPS kaybını bende yaşadım, presentleri değiştirmedim. Düz güncellemeden önce 120 FPS alırken şu an 80-90 FPS alıyorum ancak bunun da çözülebileceğini düşünüyorum bir yerde şu anki aldığımız güncellemenin beta olduğuna dair bir bilgi vardı.

FPS kaybını bende yaşadım, presentleri değiştirmedim. Düz güncellemeden önce 120 FPS alırken şu an 80-90 FPS alıyorum ancak bunun da çözülebileceğini düşünüyorum bir yerde şu anki aldığımız güncellemenin beta olduğuna dair bir bilgi vardı.

Gelisecek dedigim gibi, suan cidden kotu bir cikis yapti DLSS 4.5, fazla performans kaybi var.

Attığınız video MFG karşılaştırması değil, DLSS 4.5 karşılaştırması. Hala MFG'den uzak bir karşılaştırma.

Attigin videoda MFG 4X/6X degil DLSS 4.5 test edilmis. %1'lere gore konusamayiz o yuzden. Bunu soruyorsan.

Haklısın orayı atlamışım, umarım daha akıcı bir görüntü sunarlar ancak dediğim gibi fg teknolojisinde benim test ettiğim senaryoda akıcı bir iş çıkarabiliyorlarsa MFG ile de başarabilirler. Bekleyip göreceğiz. İyi akşamlar.

@kxy @neor, en basitinden %1'lerin nasıl öldüğünü görebilirsiniz. MFG 4X modu bile değil. 4X'i siz düşünün. Bir de kendisinden daha güçlü olan 9070 XT'ye bakın.
1767900412600.png

1767900495836.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı