RX 9070 XT için 6000 TL PSU Önerisi

Platformu eski. Double forward kullanıyor. Muhtemelen zorla Gold seviyesine çıkarmışlar. Japon kapasitör ibaresi sadece bulk kapasitörler için geçerli. Filtrelemede düz samxon var. ATX 3.0 olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum. Orijinalinde ATX 3.0 gibi bir vaat yok. Asla o fiyattan alınacak bir güç kaynağı değil dediğim gibi.

Rajintek kratos ne kadar çok öneriliyor tm üstüne koyup bende onu alacağım.

Arkadaş gameforce diye bir PSU aldı sıfır hatırlamıyorsam 750W dı 1 ay kullandi PSU bozuldu sonra

Gametech gameforce ve alt markaların PSU'ları alınmaz bomba gibi çoğu iç bileşenleri kalitesiz oluyor.

Benim fikrime göre Corsair'de kötü şimdi yanlış anlamayın hocam Corsair PSU almıştım çok sorunlar yaşadım benim tavsiyem MSI sadece bu kişiden kişiye değişir tabii.
Dediğiniz markalar PSU üretmiyor zaten. Bu sebeple markanın bir önemi yok kalite bazında. Model bazlı bakılması gerekli PSU alınırken.

Arkadaş gameforce diye bir PSU aldı sıfır hatırlamıyorsam 750W dı 1 ay kullandi PSU bozuldu sonra.

Gametech gameforce ve alt markaların PSU'ları alınmaz bomba gibi çoğu iç bileşenleri kalitesiz oluyor.

Benim fikrime göre Corsair'de kötü şimdi yanlış anlamayın hocam Corsair PSU almıştım çok sorunlar yaşadım benim tavsiyem MSI sadece bu kişiden kişiye değişir tabii.

Hocsm ben Frisby 600W kullanıyorum idareten eski sistemimden söktüm
5070 ve i5 14600K gibi bir sistemde idare ediyor ısınmıyor ses çıkarmıyor.

Hocsm ben Frisby 600W kullanıyorum idareten eski sistemimden söktüm
5070 ve i5 14600K gibi bir sistemde idare ediyor ısınmıyor ses çıkarmıyor.
Bu da zaten söylediğim noktaya çıkıyor. 650W modellerinin bile kalite seviyesi oldukça kötü. Çoğunda doğru düzgün PFC bile yok. Şanslı olan sorunsuz kullanıyor, şansı olmayanınki ise 1 ay içinde bozuluyor.

Bu da zaten söylediğim noktaya çıkıyor. 650W modellerinin bile kalite seviyesi oldukça kötü. Çoğunda doğru düzgün PFC bile yok. Şanslı olan sorunsuz kullanıyor, şansı olmayanınki ise 1 ay içinde bozuluyor.

Haklısın hocam ben şanslı taraftayim bence de ama 1 ay daha götürse beni sıkıntı yok.

Hocam peki linkte yer alan Cooler Master'a ait psu nasıldır acaba?

Raijintek Cratos 850W güç kaynağını kullanıyorum. Ekran kartım da 9070 XT. Ben memnunum. Ürün de kaliteli zaten. Tamamen modüler olması da avantaj. Tavsiye ederim.

Hocam ekran kartında genel olarak hiç sürücü hatasına rastladınız mı acaba? Ben özellikle Space Marine 2 oynarken 'Amd Sürücüleri Zamanaşımına Uğradı' hatasıyla karşılaştım sık sık.

En güncel sürücüyü mü kullanıyorsunuz?

Sorun benim kullanmış olduğum PSU'nun yeteri kadar güç vermemesinden kaynaklı da olabilir emin değilim hala.

Son düzenleme:
Hocam peki linkte yer alan Cooler Master'a ait psu nasıldır acaba?

Hocam ekran kartında genel olarak hiç sürücü hatasına rastladınız mı acaba? Ben özellikle Space Marine 2 oynarken 'Amd Sürücüleri Zamanaşımına Uğradı' hatasıyla karşılaştım sık sık.

En güncel sürücüyü mü kullanıyorsunuz?

Sorun benim kullanmış olduğum PSU'nun yeteri kadar güç vermemesinden kaynaklı da olabilir emin değilim hala.
Stabil olduğu söylendiği için en başından beri 25.9.1 sürümünü kullanıyorum.

RDR 2, BF 6 ve Cyberpunk 2077 oyunlarında herhangi bir hata almadım.

-55 mV undervolt ile -%15 güç limiti vererek kullanıyorum. Bu şekilde daha az güç tüketimi yaparken stok performansı alabiliyorum.

650W PSU epey yetersiz hocam. Siz de güç limiti koyarak tekrar dener misiniz? Bahsettiğim şekilde undervolt yaparsanız performans kaybınız da olmaz. En azından yeni PSU gelene kadar idare edebilir.

Stabil olduğu söylendiği için en başından beri 25.9.1 sürümünü kullanıyorum.

RDR 2, BF 6 ve Cyberpunk 2077 oyunlarında herhangi bir hata almadım.

-55 mV undervolt ile -%15 güç limiti vererek kullanıyorum. Bu şekilde daha az güç tüketimi yaparken stok performansı alabiliyorum.

650W PSU epey yetersiz hocam. Siz de güç limiti koyarak tekrar dener misiniz? Bahsettiğim şekilde undervolt yaparsanız performans kaybınız da olmaz. En azından yeni PSU gelene kadar idare edebilir.

Hocam kartı iade etmeden önce undervolt yapıp denemiştim ama yine de olmamıştı. Akşam tekrar deneyeceğim. Eğer sorunsuz bir biçimde çalıştırmayı başarabilirsem eski kartımı satmayı ve bunu kullanmayı planlıyorum ben de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı