Sipersiz55
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba, 2019'da RTX 2060 ve R5 2600 içeren bir sistem toplamıştım fakat artık günümüz oyunlarında problem çıkarmaya başladı ben de sistemimde bazı yükseltmelere gitmek istedim. Kafamdaki yükseltme RX 9070 XT ve R7 5700X yükseltmesi. Sanırım 1080p de bazı darboğazlar olabiliyormuş fakat ben 4K oynamayı tercih edeceğim o çözünürlükte çok problem olmuyormuş diye duydum. Önemli noktaya gelirsek benim anakartım ve güç kaynağım da 2019'dan kalma. Anakartım ASUS TUF B450-Plus Gaming kasam ise Xigmatek marka bir kasa, içindeki güç kaynağının üstünde Xigmatek X-Power 80Plus 650W yazmakta. Bu PSU yetersiz kalır gibi geliyor bana ve onu da değiştirme niyetindeyim. Toparlayacak olursak merak ettiğim kısım seçtiğim PSU hakkındaki yorumunuz ve 2019'dan kalma bu B450PLUS anakartta bu yeni parçaları birleştirmek bir problem çıkarır mı uyumluluk problemleri olur mu kablo bağlantılarında vesaire. Bir de PSU kasaya uyumlu mudurm acaba. Almayı düşündüğüm parçaların linkleri;
1-Amazon.com.tr
2-www.amazon.com.tr/gp/product/B0FXG3T32C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A15SSGM7N6CCA&psc=1
3-Amazon.com.tr
PSU'nun modüler olmaması benim için problem değil, fiyattan biraz kısmaya çalışıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
1-Amazon.com.tr
2-www.amazon.com.tr/gp/product/B0FXG3T32C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A15SSGM7N6CCA&psc=1
3-Amazon.com.tr
PSU'nun modüler olmaması benim için problem değil, fiyattan biraz kısmaya çalışıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: