AM5 anakart önerisi

@Marix Sistemimi attım fotoğrafını hocam

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-12-12 at 23.26.44.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-12 at 23.26.44.jpeg
    176,8 KB · Görüntüleme: 11
H
Hocam diyelim ki sistemim beyaz olmasaydı

MSI MAG X870 TOMAHAWK bu anakartı mı önerirdin yoksa yine beyaz olan anakartı mı ?​

çünkü valla satın alıyorum şu aralar çok param gitti almışken en iyisini alayım hani en iyisini derken paramın değeceği bir anakart alıp birdaha almamak istiyorum uğraştığım yeter bu kadar bıktım valla.

Baskıdan değil görüntüden dolayı.

Neden peki her türlü bu anakart modelini önerdin hocam? Pek anakartlarda bilgim yok vallahi yabancıyım.

Kalite olarak kendini ispatlamış bir kart, görünüm olarak güzel, çalıştıramayacağı işlemci de yok, ne ararsanız var, kullananlar çok memnun.

Baskıdan değil görüntüden dolayı.

Kalite olarak kendini ispatlamış bir kart, görünüm olarak güzel, çalıştıramayacağı işlemci de yok, ne ararsanız var, kullananlar çok memnun.
Hocam benim ramlerim bu G.Skill Trident Neo RGB F5-6000J3040G32GX2-TZ5NR 64 GB (2x32) DDR5 6000 MHz CL30 Ram Fiyatları ve Özellikleri Destekler mi Msi Tomahawk alırsam destekler mi veya Aorus Elite İce alırsam destekler mi Dual channel olarak yani anakart destek sitesinde yazıyor mu sana zahmet bir araştırırsan çok mutlu edersin beni valla.

Destek listesinde yazmasına gerek yok, çünkü orası destek değil test edilmiş bellek listesi, bir önemi yok.

Bu RAM'ler tüm AM5 anakartlarda çalışır.

BIOS'u güncel tutacaksımız AM5 sistemde, ilk başlarda RAM'ler çok sıkıntı çıkarıyordu sonradan çözdüler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı