RX 9070 XT mi 5070 mi?

Alacağım sistemler hemen hemen aynı. Ekran kartı olarak RTX 5070 alırsam sistem 46.000 gibi bir fiyata sahip oluyor. RX 9070XT alırsam 52.000 oluyor sizce ne almalıyım?
9070XT değecektir.

Baktıgım tum karsılastırma videoları ray tracing kapalı yapmıs testı ozel olarak ray tracing acık testlerde sonuclar cok yakın hatta asırı agır oyunlarda ornegin alan wake 2 veya cyberpunk 2077 gibi aynı fps e sahipler hatta black myth wukong da 5070 daha fazla fps alıyo

9070XT daha iyi eğer, 57k ya çıkabiliyorsan 5070 Ti sistem alabilirsin.
Kral benim aklıma takıldı 57k ya cıkabılıyorum ama her hangi bir yerde 5070 ti sistem bulamadım en asağı 75k lar

Son düzenleme:
Baktıgım tum karsılastırma videoları ray tracing kapalı yapmıs testı ozel olarak ray tracing acık testlerde sonuclar cok yakın hatta asırı agır oyunlarda ornegin alan wake 2 veya cyberpunk 2077 gibi aynı fps e sahipler hatta black myth wukong da 5070 daha fazla fps alıyo

Kral benim aklıma takıldı 57k ya cıkabılıyorum ama her hangi bir yerde 5070 ti sistem bulamadım en asağı 75k lar
Burdan 5070 ti seç.

Baktıgım tum karsılastırma videoları Ray Tracing kapalı yapmıs testı ozel olarak Ray Tracing acık testlerde sonuclar cok yakın hatta aşırı agır oyunlarda ornegin Alan Wake 2 veya Cyberpunk 2077 gibi aynı FPS'e sahipler hatta Black Myth: Wukong'da 5070 daha fazla FPS alıyor.

Kral benim aklıma takıldı 57k ya cıkabılıyorum ama herhangi bir yerde 5070 Ti sistem bulamadım en asağı 75klar.

Ekran kartını 5070 Ti olarak seç.

Son düzenleyen: Moderatör:
5070 Ti al geç AMD ekran kartı alınmaz. Daha 4 ay önceye kadar AMD GPU işini bırakacak deniyordu. Ucuzcu kartı 9070'i çıkarınca bizim gibi her şeyin unutulduğu ülkede övülüyor.

Vallahi oyle yapmak isterimde maalesef taksit yok ben taksıtle odemeyi planlıyordum pesin fiyatına taksıt yapan bir sistem bulursanız atabilir misınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar cıkmaz hocam.

Hocam sımdı arkadasımla falan da konustum o 5070 onerdi daha uzun omurlu dedi yazılım konusunda sorun cıkar AMD de falan dedi bir de ben karsılastırmalarına baktım 9070XT daha fazla FPS versede hiçbir test de DLSS FSR dahil edilmemiş devir bir tık yazılım devri evet AMD saf kas iyi ama 5070 yazılımla AMD'yi gecebiliyorsa o daha mantıklı olmaz mı cunku bayağı sınırda fiyat olarak eğer fiyatına değiyorsa alacağım.

9070 XT 5070'den daha uzun ömürlü ve daha güçlü bir kart. AMD'nin yazılım sorunların özellikle 7000 ve 9000 serisinde çok azaldı, NVIDIA ile eşit seviyedeler diyebilirim. 570 yazılımla AMD'yi geçemez, onda DLSS varsa AMD'de de FSR var. Ve FSR 4'ün görüntü kalitesi DLSS ile aynı seviyede. İki kartta da Frame Gen var, NVIDIA'nın tek artısı multi Frame Gen ama o teknoloji bence gereksiz. 60+ FPS istiyor. Şahsen fg ile 100 FPS, fg olmadan 60 FPS oynayabileceğim bir oyunda MFG açıp 200 FPS almayı gereksiz buluyorum, yüksek Hz'ye alışkın olan insanlar sevebilir bir şey diyemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı