RX 9070 XT OC kartın PCI-e kablosu doğru mu takılı?

Bu 12 pin'li bir model. Sizi ilgilendirmiyor yani bu sorun. Şöyle: Elektriği siz 3 farklı kablo ile aktardığınız için tek kablo olan 12 pin'ler kadar bir akım ve ısı oluşmuyor kablo başına oyüzden bir sorun çıkmıyor.
Anladım bunun için çok teşekkürler ama
Benim kablomun duruşu biraz farklı ya ondan ötürü videodaki pcle kablosunun içindeki telin çekilme ihtimali varmı acaba yoksa kötü pcle kabloları içinmi geçerli

Anladım bunun için çok teşekkürler ama
Benim kablomun duruşu biraz farklı ya ondan ötürü videodaki pcle kablosunun içindeki telin çekilme ihtimali varmı acaba yoksa kötü pcle kabloları içinmi geçerli
Pek zorlanıyor gibi durmuyorlar, çekilme yapacağını pek sanmıyorum ama içiniz rahat değilse geniş bir kasaya geçersiniz ozaman.

Valla için rahatlığı sizin sözünüze bağlı bilmiyorum yamuk durduğu için çekilme olur diye düşündüm ama olmaz diyorsanız sorun yok
Ortadaki kablo zaten dik duruyor, ona birşey olmaz. Diğerleride hocam, hali hazırda zaten o şekilde aşağıya yatık durdukları belli. Kasa kapağı sıkıştırmıyor yani.

Zaten PC Hocasının dediği gibi yapmak isteseniz bir aparat ile tutturmanız gerekecek. Malum onun elindeki 12 pinli kablo kalınken, sizin 8 pinliler daha ince olduğu için zaten esnekler. Dik durmuyorlar pek.

Ortadaki kablo zaten dik duruyor, ona birşey olmaz. Diğerleride hocam, hali hazırda zaten o şekilde aşağıya yatık durdukları belli. Kasa kapağı sıkıştırmıyor yani.

Zaten PC Hocasının dediği gibi yapmak isteseniz bir aparat ile tutturmanız gerekecek. Malum onun elindeki 12 pinli kablo kalınken, sizin 8 pinliler daha ince olduğu için zaten esnekler. Dik durmuyorlar pek.
İnce olduğu için ztn ip gibi oyüzden sabit ve şekil alır bir halde durmayacak yani o zaman ince olduğundan pek aşağıya ağırlık yapmaz herlade dokunmaya gerek yok doğrumuyum

İnce olduğu için ztn ip gibi oyüzden sabit ve şekil alır bir halde durmayacak yani o zaman ince olduğundan pek aşağıya ağırlık yapmaz herlade dokunmaya gerek yok doğrumuyum
Doğru.

Sıkıntı yok yani bir sorun yaşamam. Tekrardan yardımıma koştunuz çok teşekkürler
Yok sıkıntı yaşamazsınız hocam. Rica ederim, burada olma sebebimiz bu zaten.

Çok pardon birşey sormayı unuttum ortadaki pcle sağ taraftakine bağlı ondan bir sorun olurmu ztn ona bağlı olduğu için yamuk.
Yok olmaz, zaten 3 tane PCIe kablosu olan PSU almanız olasılık dışı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı