RX 9070 XT R7-5800x3D için monitör önerisi

Bütçe
12500
Merhaba, güncel olarak AW2523HF 1080p 360Hz monitörüm var. Ekran kartından tam verim almak ve hikayeli oyun odak olmak üzere 1440p geçmek istiyorum. Aradığım kare/altıgen ayak ve pivot. 26.5 olsa bomba olur.
Bi fikrim var. Eski monitörünü satıyosan onu sat. Git oled al. Odyssey g6 ya da xgaq27dmg.

Bi fikrim var. Eski monitörünü satıyosan onu sat. Git oled al. Odyssey g6 ya da xgaq27dmg.
Oled bambaşka bir seviye. Çok keyif veriyo.

27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye eğitim indirimi ile fiyatı baya düşüyor buna bakabilirsin
G65B ile sorunlar yaşayan bir sürü insan olmasaydı keşke. 'Ölü piksel sayısı sadece üç tane, fena değil' diyen... Samsung'a sorunlu ürün iadesi için ulaştığında kargo kodu desteği bile alamayan... ambalajsız iade ürün gönderilen alıcılar... ve aklıma gelmeyen birkaç şey daha.

@BerkayZ87 hocam haklı olarak satıcıdan bağımsız şekilde iyi bir monitör olduğu için tavsiye ediyor. Ancak bu sorunlar nedeniyle birçok kişi satın almaya korkuyor. Gerçekten Samsung Türkiye bu kadar rezil mi?

Şu olmasa Odyssey G65B önerecektim ama işi bozdu. Mecburen Q27G4ZR kalıyor geriye.
Samsung ile AMD ekran kartıyla çok sorun yaşamışlar.

Oled bambaşka bir seviye. Çok keyif veriyo.
Monitörümü 10Kya satıp 2-3K eklicem max 13K bütçe.
G65B ile sorunlar yaşayan bir sürü insan olmasaydı keşke. 'Ölü piksel sayısı sadece üç tane, fena değil' diyen... Samsung'a sorunlu ürün iadesi için ulaştığında kargo kodu desteği bile alamayan... ambalajsız iade ürün gönderilen alıcılar... ve aklıma gelmeyen birkaç şey daha.

@BerkayZ87 hocam haklı olarak satıcıdan bağımsız şekilde iyi bir monitör olduğu için tavsiye ediyor. Ancak bu sorunlar nedeniyle birçok kişi satın almaya korkuyor. Gerçekten Samsung Türkiye bu kadar rezil mi?
Aoca bakıcam detaylı

O da 9800'den 12K olmuş yuh ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı