RX 9070 XT R7-7800x3D toplama sistem önerisi

Bekray_268

Femtopat
Daha fazla  
Hocalar PC hakkinda bilgim üst düzey değil bu sistem bu paraya alınır mı? Anakart hakkında da cok fazla bilgim yok anakart değiştireceğim neye gecebilirim? Linkte aşağı inerseniz özellistirmeler yuklenir bakanlara şimdiden teşekkür ederim.

IMG_20250521_192822.jpg

Hocalar PC hakkinda bilgim üst düzey değil bu sistem bu paraya alınır mı? Anakart hakkında da cok fazla bilgim yok anakart değiştireceğim neye gecebilirim? Linkte aşağı inerseniz özellistirmeler yuklenir bakanlara şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2495923
Bu fiyata 5080 çıkadabilir çıkmayadabilir. @efebatiin çıkar mı :=).

80k bandı bütçeye 5070 Ti alınır kanka 9070XT'den daha iyi seçim olur.
86k bütçeye çıkarsan 5080.

Hocam sistem iyi ama 5070 Ti'li bulursak daha iyi olur bir de işlemci konusunda 7600X Valorant'ta kaç FPS verir üzmeyegini biliyorum fakat işlemci konusunda daha iyi seçimlere gerek var mı yoksa bu iyi mi? X3D serisine girmeye gerek var mı? Bir de.

Hocam sistem iyi ama 5070 Ti'li bulursak daha iyi olur bir de işlemci konusunda 7600X Valorant'ta kaç FPS verir üzmeyegini biliyorum fakat işlemci konusunda daha iyi seçimlere gerek var mı yoksa bu iyi mi?
7600x, 7800x3d den max 15-20 fps gerisinde ama o farkıda rtx 5080'in gücüyle kapatırsın diye düşünüyorum.

Bu fps'ler seni memnun eder diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7600X, 7800x3DDen Max 15-20 FPS gerisinde ama o farkıda RTX 5080'in gücüyle kapatırsın diye düşünüyorum.

Tamam hocam teşekkür ederim ama 5070 Ti'li sistem bulabilir miyiz çünkü 2TB SSD seçmek istiyorum bir de RAM konusunda CL 38 gecikme değerini indirebilirsek 32'ye veya 30'a mükemmel olur simdiden teşekkür ederim. Video içinde teşekkür ederim bu FPS'ler yeterli seviyede daha arada Max 20 FPS oynar oda asla fark edilmeyecek bir fark zaten yüksek FPS'de olduğu için.

Tamam hocam teşekkür ederim ama 5070 Ti'li sistem bulabilir miyiz çünkü 2TB SSD seçmek istiyorum bir de RAM konusunda CL 38 gecikme değerini indirebilirsek 32'ye veya 30'a mükemmel olur simdiden teşekkür ederim. Video içinde teşekkür ederim bu FPS'ler yeterli seviyede daha arada Max 20 FPS oynar oda asla fark edilmeyecek bir fark zaten yüksek FPS'de olduğu için.
2 tb ssdli bulamadım ama sonra alıp ekleyebilirsin.

2 TB SSD'li bulamadım ama sonra alıp ekleyebilirsin.

Teşekkür ederim hocam bende biraz araştırıp buraya dönüş yaparım sorun olur mu?

2 TB SSD'li bulamadım ama sonra alıp ekleyebilirsin.

Hocam bende şöyle topladim daha iyi degilmi fiyat olarak hem PSU hem 2TB SSD bir tek daha sonra RAM upgrade yaparım artı olarak sectigim kasa iyi mi diye sormayacağım fakat idare eder mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı