Sevgilimle Anlaşamıyorum

Merhaba dostlar, sevgilimle 1 buçuk aydır konusmaya basladık (öncesinde arkadaştık fazla konuşmazdık) farklı şehirlerde oturuyoruz bu yaz tatilinde de onu görmeye gitmeyi dusunuyordum hatta, ancak sürekli internetten tanıştığı arkadaslarıyla vakıt gecırıyor tum gun oyun oynuyor bende bunun dogru olmadıgını soyledıgımde benı sucluyor, senı sevıyorum ama benim de bır hayatım var sen hayatıma gırdın diye hayatımı bu kadar degıstıremem, dıyor kendısını gercekten cok sevıyorum o da benı sevıyor bılıyorum ama normal mi bu kadarı sürekli kendımı degıstırmemı soyluyor, gun ıcınde yapacak bır SE'yım olmadıgı ıcın ona bu kadar yazıyormusum (?) ben mi çok hayalperestim anlamıyorum, yapacak bir şey bulmalıymısım, kendısıyle nasıl konusmalıyım? Yardımcı olursanız sevınırım.

Hocam öncelikle sende internetten tanıştığı çocuklardan farksızsın özünde. Sanal sevgilisin. Ayrıca belli ki o arkadaşlarından seni rahatsız eden, huzurunu bozan veya farklı şeyler düşündürten bir veya birileri var. Bu direkt ilişkideki red flag zaten. Kızın sana saygısı yok, ilgisi de yok.
Ayrıca gün içinde bir meşguliyetinin olmaması konusunda kız çok haklı. Boş işler müdürü gibi kıza yazarsan elbette kız istemez ve soğur. Kendine ait bir meşgalen, işin, hedefin olmalı. Ben erkek olarak bile bana 7/24 erkek yakın arkadaşlarımın yazmasını bile istemem. Düşün bu arkadaşlıkta bile itici bir durumken sevgilinin gözünde çok daha itici bir durum oluşturuyor.
Kız senden en geç 2-3 aya ayrılır, yapabileceğin en mantıklı şey: O ayrılmadan sen ayrıl o kızdan. Çevrende, her gün gördüğün bir kızla konuşmaya çalış. Kendine yeni düzen ve yeni hedefler edin. Hobilerin olsun. Sana saygısı olmayana bas tekmeyi geç.

@Schwarze Yaşlarınız küçükse ilişki genellikle ciddi değildir. Gönül eğlendirmek için böyle bir isimlendirme yapmışsınızdır. Arkadaş ilişkinize vakit ayırmıyorsa sen de ayırma boşver.

Benimle neden konuşmuyorsun? Dediğimde "bılmıyorum arkadaslarımla MC girmek daha eğlenceli" diyor. Bılmıyorum bir tek bana mı tuhaf gelıyor bu?
Tuhaf zaten. Herkese tuhaf gelir bu cümle. Seni seven kız senle konuşmak için can atar, seni Minecraft girmeye tercih etmez.

Merhaba Dostlar, sevgilimle 1 buçuk aydır konusmaya basladık (öncesinde arkadaştık fazla konuşmazdık) farklı şehirlerde oturuyoruz bu yaz tatilinde de onu görmeye gitmeyi dusunuyordum hatta, ancak sürekli internetten tanıştığı arkadaslarıyla vakıt gecırıyor tum gun oyun oynuyor bende bunun dogru olmadıgını soyledıgımde benı sucluyor, senı sevıyorum ama benımde bır hayatım var sen hayatıma gırdın dıye hayatımı bu kadar degıstıremem, dıyor kendısını gercekten cok sevıyorum o da benı sevıyor bılıyorum ama normal mi bu kadarı sürekli kendımı degıstırmemı soyluyor, gun ıcınde yapacak bır seyım olmadıgı ıcın ona bu kadar yazıyormusum (?) Ben mi çok hayalperestim anlamıyorum, yapacak bir şey bulmalıymısım, kendısıyle nasıl konusmalıyım? Yardımcı olursanız sevınırım.
Dostum uzak mesafe ilişki ilişki değildir zaten, görmüyorsun etmiyorsun neyine aşık oldun? Sürekli bilgisayar oynayan kızdan ne gibi bir beklentin var? Tek sevgilisi sen olduğuna emin misin?

Dostum uzak mesafe ilişki ilişki değildir zaten, görmüyorsun etmiyorsun neyine aşık oldun? Sürekli bilgisayar oynayan kızdan ne gibi bir beklentin var? Tek sevgilisi sen olduğuna emin misin?
çocukla goruntulu konusuyorum hocam cok hosuma gıdıyor onu gormek ,sesi goruntusu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı