RX 9070 XT sağlıklı mı?

Spyrous

Decapat
Daha fazla  
Stress test yaparken dakika 9-11 arasında monitör mouse ve klavye bağlantısı kesiliyor ve PC kapatıp açmadan geçmiyor. Ekran kartım sıkıntılı mı? Kapanmadan önceki istatistikler 60C, hot spot 85C, 315-285W arası bir şey ve 230-245 FPS AVG alıyor. Benchmark istatistklerimi atıyorum yardımcı olursa diye.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-05 033236.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Dell G32'li bir model kullanıyorum tam ismini söylerim isterseniz. Bu arada güvenli moda geçerken dediğim problem yine oldu kapatıp açtım güvenli modda açıldı PC.
Anakartla alakalı bir problemde olabilir çünkü klavye ve mouse bağlantıları gidiyor diyorsunuz. Driveri yükledikten sonra tekrar testi başlatın çözünürlük 1080p seçin ve MSAA yı x8 yaparak deneyin birde.

Kart 2. el mi sıfır mı?

Kart 2. el mi sıfır mı?

Sıfır. Sinerji'den aldım.

Şu anda kurdum FurMark'ı açıyorum.

MSAA ayarı nerede acaba bulamadım.

Son düzenleme:
Arayüz değişmiş anti alising kısmı olması lazım more settings tıkladığınızda çıkıyor mu onu bir kontrol edin.

MSAA yapmadan girdim teste dakika 8 deyim GPU temp 57 hot spot 84 AVG FPS ise 330. ve sanirim MSAA için fur mark 1 yüklemem gerekli.

Sonuçlar böyle hocam. (MSAA dediğiniz yerde buldum tekrar testi yapayı mı? 2K da denemeli miyim?)

Son düzenleme:

MSAA ile olan test.

Bağlantı kesilme sorunları devam ediyor mu?

Hayır o soruna 2K da test ederken karşılaştım şimdi deneyeceğim, o sorun en son 1 saat önce güvenli moda geçerken yaşadım şimdi hiç yok umarım çıkmaz.

Bağlantı kesilme sorunları devam ediyor mu?

2K testinde dakika 11-12 de tekrardan oldu. Kapanmadan dakika önceki istatistikler.

Ne yapmalıyım içim içimi yiyor. Ekran kartımda sorun mu var? (sebebini anlamadığım bir şekilde Star Wars outlaws da VRAM 15 olarak gözüküyor)

Sanırım sorunu buldum alakadar mıdır bilmiyorum ama DDU yaparken Windows aygıt için sürücü ararken indirmesini engelleyin seçeneğini tikleyip yapıyordum şimdi Windows Update'den Dell monitor güncellemesini indirdim tekrar deneyeceğim belki de bir şeyleri eksik indirdiğim için böyle oluyordur.

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20250405_163302_Gallery.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Ekran kartında donanımsal sorun var gibi geldi bana. Hangi marka kart kullanıyorsunuz? Sapphire, Asus vs.?

Sapphire de çok klasik bu sorunlar maalesef hocam. Zamanında bende Sapphire Pulse RX 6700'den bu tarz sıkıntılar yaşamıştım sonra satıp 6000 serisinden daha üst model Asus karta geçtim ve hâlâ gayet stabil. Mümkünse İade edin, yazılımsal yöntemlerle düzeleceğini pek sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…