RX 9070 XT sağlıklı mı?

Spyrous

Decapat
Daha fazla  
Stress test yaparken dakika 9-11 arasında monitör mouse ve klavye bağlantısı kesiliyor ve PC kapatıp açmadan geçmiyor. Ekran kartım sıkıntılı mı? Kapanmadan önceki istatistikler 60C, hot spot 85C, 315-285W arası bir şey ve 230-245 FPS AVG alıyor. Benchmark istatistklerimi atıyorum yardımcı olursa diye.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-05 033236.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-05 033236.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatıyorum. Çözüme kavuşturabildiniz mi aynı problem aynı kartta bendede var. Bende de oyundan atıyor bazen 10dk bazen 2 saat sonra. OCCT testinde ise error verdi.

Konuyu hortlatıyorum. Çözüme kavuşturabildiniz mi aynı problem aynı kartta bende de var. Bende de oyundan atıyor bazen 10dk bazen 2 saat sonra. OCCT testinde ise error verdi.

Bulamadım ama oyundan atma sorunu olmadı bende, sadece FSR4 ile Cyberpunk path tracing de çöküyor onun dışında bir arkadaşım AMD tarafından yazılımsal hata dedi (doğrulanmış bilgi değildir) benim de meşgul olduğum zamana geldi iade etmedim. Yine de FPS konusunda oyunlarda test yaparsanız sevinirim sizin sonuçlarınız nasıl çıkıyor, benimkiler 3 aşağı 5 yukarı doğru çıkıyor YT'deki testlere kıyasla.

Bulamadım ama oyundan atma sorunu olmadı bende, sadece FSR4 ile Cyberpunk path tracing de çöküyor onun dışında bir arkadaşım AMD tarafından yazılımsal hata dedi (doğrulanmış bilgi değildir) benim de meşgul olduğum zamana geldi iade etmedim. Yine de FPS konusunda oyunlarda test yaparsanız sevinirim sizin sonuçlarınız nasıl çıkıyor, benimkiler 3 aşağı 5 yukarı doğru çıkıyor YT'deki testlere kıyasla.
Şöyle ki fps konusunda herhangi bir problem yok. Bende de cyberpunk’ta 2 saat 2.5 saat sonra fix oyundan atıyor. Ama cs oynarken 10dkda bir atıyor kendi kendine restart atıp devam ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı