Kambur_Kaplumba
Decipat
Daha fazla
İncehesap da satılan corax sistemin ssd sini exceria pro yaparak alabilirsiniz fiyatına oranla hem kompanent kalitesi hemde genel sistem kalitesi iyi düzeyde.Corax | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
AMD RYZEN 7600-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-A620M S2H-1TB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 7600-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-A620M S2H-1TB-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
İncehesap'taki sistem alınmaz. Ne olduğu belirsiz PSU, giriş seviye ekran kartı, soğutucuyu zaten yok sayıyorum. Belki RAM'den kendini kurtarabilir ama saydığım eksileri kapacak bir artı değil. Tebilon'daki düşünülebilir.PSU konusunda ne yapmalıyım?
İçindeki psu BitFenix BPA Bronze 750W 80+ Bronze ve gayet de mid tier bir psu, rampage veya gamepower psular ile karşılaştırılamayacak kadar iyi bir psu.İncehesap'taki sistem alınmaz. Ne olduğu belirsiz PSU, giriş seviye ekran kartı, soğutucuyu zaten yok sayıyorum. Belki RAM'den kendini kurtarabilir ama saydığım eksileri kapacak bir artı değil. Tebilon'daki düşünülebilir.
İyi ne demek bana açıklar mısınız?İçindeki psu BitFenix BPA Bronze 750W 80+ Bronze ve gayet de mid tier bir psu, rampage veya gamepower psular ile karşılaştırılamayacak kadar iyi bir psu.
Bütün markalar dahil olmak üzere en düşük seviye ekran kartlarından biridir Pulse. Boşuna savunmayın.Giriş seviye dediğiniz kart Sapphire ailesi içindeki giriş seviye bir kart yoksa asla kötü bir kart değil pulse modelleri, kart tierlistlerin den de bunu görebilirsiniz. Gayet serin çalışan performanslı bir model.
Soğutucunun testini bekliyorum sizden.He eğer öyle düşünüyorsanız diye diyorum hava soğutucuların hangi marka model olduğundan çok kaç bakır borulu veya kaç santim olduğu veya daha da detaylı şekilde açıklamam gerekirse bakır boku yakınlığı, iletimi, kalınlığı ve kaplaması gibi etkenler daha da önem arz ediyor.
İyi demek, kullanılmayacak kadar kötü veya bomba değil demek. Çok mu iyi hayır ancak ortalama bir model. Hiç yoksa sistemin f/p oranına göre idarelik olarak kullanılabilir. Bakın altını çiziyorum hiç kullanmak istemiyorsanız. Yoksa bana kalırsa yıllarca kullanırım psu yu.İyi ne demek bana açıklar mısınız?
Bütün markalar dahil olmak üzere en düşük seviye ekran kartlarından biridir Pulse. Boşuna savunmayın.
Soğutucunun testini bekliyorum sizden.
Ki yaptığınız yorumları da hatırlatmak isterim sizeİyi ne demek bana açıklar mısınız?
Bütün markalar dahil olmak üzere en düşük seviye ekran kartlarından biridir Pulse. Boşuna savunmayın.
Soğutucunun testini bekliyorum sizden.
Bu artık terbiyesizliğe kayıyor. Haddinizi bilin.Dediğim gibi, fikriniz ve bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın. Forumu kirletmekten fazlası değilsiniz.
PSU kötü olsun gene... cümlenizden forumdaki binlerce PSU kaynaklı sorunların kaynağını tespit etmek güç değil.Şahet dediğiniz gibi ekran kartı giriş seviye olsun psu kötü olsun gene sistemin alınmaması için bir neden değil 5-6 bin tl lik bir fiyat avantajından bahsediyoruz.
Kaç Watt'ta çalışıyor bir bak bakalım. Kimlere ne anlatıyoruz. Önce bir terbiyeli ol sen.Veya başka bir test daha bırakayım buraya, belki anlarsınız birşeyler. Karşılaştırılan kartlar asus tuf, asrock taichi kartlar bu arada. Yani en top modeller karşısında render testinde sıcaklığı böyle. Gene birşey anlayacağınızı ummuyorum ama.
Eki Görüntüle 2509798
O sistemin içinde Bitfenix BPAB model PSU bulunuyor. Sizin attığınız sistemde CX750 PSU bulunuyor. Kalite olarak neredeyse hiçbir farkları yok, ikisi de giriş seviye modeller.İncehesap'taki sistem alınmaz. Ne olduğu belirsiz PSU
Bitfenix'in testlerini görmek isterim. Her markanın giriş seviyesi birbirine eşit değil.O sistemin içinde Bitfenix BPAB model PSU bulunuyor. Sizin attığınız sistemde CX750 PSU bulunuyor. Kalite olarak neredeyse hiçbir farkları yok, ikisi de giriş seviye modeller.
Ayrıca attığınız sistem hem fiyat olarak daha avantajsızken hem de RAM'leri CL46 gibi korkunç bir değerde.
Kısacası Incehesap'taki sistem çok daha mantıklı ve F/P.