RX 9070 XT sistem önerisi

Bu arada sistemde bir şey daha ilgimi çekti RAM'leri 6600MHz CL34 yapmışsınız, herhangi bir problem oluşcağını düşünmüyorum ancak 6000MHz çok daha stabil çalışıyor AM5 de, ve 6600MHz CL34 ile 6000MHz CL30 arasında çok muazzam bir fark oluşmuyor. Aklınızda bulunsun.

5600 seçeneği var Kingston Beast onumu önerirsiniz?
2X RAM yapmayı planlıyorum.
Pardon kusura bakmayın Patriot RAM'lerin 6000MHz seçeneği de varmış fark etmemişim.

Hocam bir de konuyu uzatmak gibi olmasın da PSU konusuna gelecek olursak köyde sık sık elektrik kesintileri oluyor ondan biraz korkum var akım korumalı priz beni idare eder mi sizce.

5600 seçeneği var Kingston Beast onumu önerirsiniz?
2X RAM yapmayı planlıyorum.
Pardon kusura bakmayın Patriot RAM'lerin 6000MHz seçeneği de varmış fark etmemişim.

Hocam bir de konuyu uzatmak gibi olmasın da PSU konusuna gelecek olursak köyde sık sık elektrik kesintileri oluyor ondan biraz korkum var akım korumalı priz beni idare eder mi sizce.
Hocam psu kötü bir psu değil, vallahi değil billahi değil. Giriş seviye olması da birşey ifade etmiyor zaten. Ben kendim 1.5 yıla yakın powerboost psu kullandım 5-6 sefer elektrik gitmesi oldu herhangi birşey de olmadı. Gene içinizde herhangi birşey varsa konu açın sorun. Veya alın 6 ay 1 sene kullanın farklı birşey alırsınız. Bu kadar takmayın kafaya.

Hocam PSU kötü bir PSU değil, vallahi değil billahi değil. Giriş seviye olması da bir şey ifade etmiyor zaten. Ben kendim 1.5 yıla yakın Power Boost PSU kullandım 5-6 sefer elektrik gitmesi oldu herhangi bir şey de olmadı. Gene içinizde herhangi bir şey varsa konu açın sorun. Veya alın 6 ay 1 sene kullanın farklı bir şey alırsınız. Bu kadar takmayın kafaya.

Zaten onu planlıyorum hocam beni biraz idare etsin sonrasında daha sağlam bir şey alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı