Çözüldü RX 9070 XT sistemde oyun oynarken ekran kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eray ÖZGÜR

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.
Oyun oynarken birden ekran kapanıyor ekran ışığı normal sinyal yokta nasıl oluyorsa o hale geçiyor. Klavye bu esnada çalışıyor. Işıkları yanıp sönüyor. AMD'nin kronik sorunlarından birimi bu. NVIDIA kullanıyordum yeni geçtim hiç böyle bir şey yaşamadım. Spider-Man 2 ve CP2077 de çok yaşıyorum. PC'yi kapatıp açmadan da düzelmiyor sistem aşağıdaki gibidir. Ekran kartı ısılarım 55 derece ile 60 derece arasındadır.

Anakart: Gigabyte B650 DS3.
RAM: 2x16 5200 MHz DDR5.
CPU: Ryzen 5 7600X.
GPU: RX 9070 XT.
PSU: Cooler Master 700 watt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Sorunu çözdüm. Konuyu çözüldü olarakta işaretleyebiliriz. PSU dan yada monitörden şüphelenmiştim fakat detaylı araştırmalarım ve testlerim sonucu PSU dan çıktı sonuç. 700W Cooler Master Thunder marka PSU vardı değiştirdim. 1200 Watt aldım ve birdaha bu sorunu yaşamadım. Psu yetmiyormuş. Bilginize tüm herkes faydalansın bu bilgiden. İyi günler
OCCT yada Aida64 ile stabilite testi yap, powersupply yüzünden büyük ihtimalle.

@Eray ÖZGÜR Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Bunu çok defa denedim sonuç aynı

OCCT yada Aida64 ile stabilite testi yap, powersupply yüzünden büyük ihtimalle.
PSU yüzünden neden olsun ki PSU yetiyor. Psuyu tam gücüne ulaşmıyorum bile. Nerden anlıycam bu testlerden onu

Bunu çok defa denedim sonuç aynı

PSU yüzünden neden olsun ki PSU yetiyor. Psuyu tam gücüne ulaşmıyorum bile. Nerden anlıycam bu testlerden onu
Dostum yanlış anlama da cooler master güç kaynağına pekte güvenmezdim, ha sende ki modeli ne bilmiyorum ama ne olur olmaz. Şu konuya göz at;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…