Merhaba.
Oyun oynarken birden ekran kapanıyor ekran ışığı normal sinyal yokta nasıl oluyorsa o hale geçiyor. Klavye bu esnada çalışıyor. Işıkları yanıp sönüyor. AMD'nin kronik sorunlarından birimi bu. NVIDIA kullanıyordum yeni geçtim hiç böyle bir şey yaşamadım. Spider-Man 2 ve CP2077 de çok yaşıyorum. PC'yi kapatıp açmadan da düzelmiyor sistem aşağıdaki gibidir. Ekran kartı ısılarım 55 derece ile 60 derece arasındadır.
Merhaba arkadaşlar. Sorunu çözdüm. Konuyu çözüldü olarakta işaretleyebiliriz. PSU dan yada monitörden şüphelenmiştim fakat detaylı araştırmalarım ve testlerim sonucu PSU dan çıktı sonuç. 700W Cooler Master Thunder marka PSU vardı değiştirdim. 1200 Watt aldım ve birdaha bu sorunu yaşamadım. Psu yetmiyormuş. Bilginize tüm herkes faydalansın bu bilgiden. İyi günler
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Öncelikle merhaba, bende şöyle bir problem var ve düzeltemiyorum: Oyun oynarken ekranımın aniden gitmesi ve kasanın hâlâ çalışır durumda olması. Bazı oyunlarda sorun yaşanmıyor, ancak bazen oyunda bir efekte girdiğimde bu sorun meydana geliyor. Nasıl düzeltebilirim?