Çözüldü RX 9070XT sistemde ekran donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YusufKacar

Hectopat
  • R5 9600X.
  • B650 Tomahawk.
  • RX9070 XT Nitro+
Sistemim bu. Yakın zamanda topladım. Ekran kartına OC yapmıştım ondan mı oldu bilmiyorum ama oyun testi yaptığımda hiçbir sıkıntı yaşamadım ama video izlerken ekran tamamen dondu, bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Açtığımda driverlarda sorunla başladı kontrol ettiğimde.
ACPI\AMDI0204\2&DABA3FF&0
Böyle bir aygıtın da hata verdiğini gördüm. Önceden de var mıydı bilmiyorum. Ama ne yapsam da gitmedi. Yardımları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bunu dener misin?
Voltaj ofseti -90'da kullanıyorum frekans ofset 200 ve 300'de kullandım ikisi de benzer performans verdi bellek frekansı da 2780'de güç limitini de %10 yaptım.

Eğer çok performans kazandırmadıysa default ayarlara dönün ekran kartı OC hakkında çok bilgim yok ama overclock sisteme yaramamış gibi.

Sag olun hocam her şey için iyi günler dilerim.
Hocam, ekran kartınızda ani sıcaklık artışı ve fan arızası gözlemlediniz mi? Konuyla şu an alakasız ama aynı Sapphire 9070 XT Nitro+ kullanıcısıyım. Benim de 3. fanım arıza verdi ve sıcaklıklar 95 derece ve üstüne çıkmaya başladı, ondan sordum.

Yok hocam 65 ustunu gormedim o da düşük devirde calisiyordu siz onu gec olmada garantiye falan gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…