RX 9070XT sistemde ekranda bozulma oldu

Hikaru Nakamura

Hectopat
Merhabalar yeni RX 9070 XT aldım. Aslında şu anda bir sorun yok. Sadece bir kez ekranda şöyle bir bozulma oldu. O sırada Ryzen Master'ı açıyordum ve oyun
oynuyordum. Ama sonrasında 30 dakikalık furmark stres testine soktum. Hiçbir sorun yoktu. Hala daha bir sıkıntı yok. Sizce ekran kartında bir sorun var mı?
Örnek görsel;
f5cd219e-b6ca-4fc6-b1c0-9be0947a4eba.jpg

Başka oyunda da oluyor mu hocam? Ben PS'te oynadım ama PC için çok istesem de sistem ağlatan bir oyun, o yüzden hiç kurmadım es geçtim. Başka oyunda sorun yoksa oyunun yazılım kaynaklıdır muhtemelen. Oyunun kodlarını düzgün yazmamışlar veya Nvidia'da düzgünse AMD için düzgün yazmamışlar veya test etmemişlerdir.

Başka oyunda da oluyor mu hocam? Ben PS'te oynadım ama PC için çok istesem de sistem ağlatan bir oyun, o yüzden hiç kurmadım es geçtim. Başka oyunda sorun yoksa oyunun yazılım kaynaklıdır muhtemelen. Oyunun kodlarını düzgün yazmamışlar veya Nvidia'da düzgünse AMD için düzgün yazmamışlar veya test etmemişlerdir.
Hocam evet sadece bir oyunda oldu. Minecraft'a, Sodium yükleyip shader açtım. Ekranı döndürürken o leke de hafif oynadı. Diğer oyunlarda falan hiçbir sıkıntı yok. 30 dakikalık furmark stres testinde de ekranda hiçbir sorun göremedim ve performans çok iyiydi.

occt vram testinde sıkıntı çıkarmadı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı