RX Serisi Ekran Kartları Alınmalı mı?

Yaklaşık 6 aydır RX 590 kullanıyorum, 10 civarı Wattman hatası aldım. Ama hatadan kastım sadece bildirim geldi ayarlarınız sıfırlandı diye. 3-4 defa da hatalı OC ardından PC yeniden başladı ve bu hatayı verdi. Oyun esnasında hata hiç almadım bu arada.
Bence büyütülecek, ekran kartı seçimine etki edecek bir sorun değil. Abartıldığını düşünüyorum bu konunun.

Bu modellerin 2. ellerine pek bulaşmayın derim. Zira genelde mining yapıldığını belirtmeden satan çok fazla kişi var. Uygun olmadığı sürece mining yapılmış bir kartı almak pek mantıklı değil. Ancak güvendiğiniz birisi varsa o zaman düşünebilirsiniz. Bende RX 570 var ve performansından memnunum. Çoğu güncel oyunu Ultra ayarlarda 1080p çözünürlükte akıcı oynayabiliyorum. Bundan önce HD7850 vardı ve güncel oyunları oynayamıyordum. Ama alacaksanız RX580 ve 590 modellerine bakın derim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı