RX Vega 10 GPU kullanımı %0

Vil

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bendeki sorun diğer kullanıcılarınki gibi de değil 2 ay önce FreeDOS laptop aldım Windows 10 kurdum ve aldığım günden beri Radeon ölçümler katmanında GPU kullanımı "%yok" olarak gözüküyor. Afterburner'dan baktığımda ise %65565 gibi garip bir sayı gösteriyor o da göremiyor yani. Lenovo'nun sitesinden driverları kontrol ettim her şey güncel. Windows Update'e bakıyorum güncelleme yok diyor AMD'nin sitesinden en son sürücüyü otomatik tarayıp indirdim ama 2 aydır bu sorun düzelmiyor ve oyunlarda %20 CPU kullanımı alıyorum zorlayacak oyunlarda CPU %50, VRAM kullanımı %97 civarlarında oluyor iyi hoş da VRAM %97 kullanılıp da GPU nasıl %0 gözüküyor onu anlayamıyorum. Acaba kurulumda eksik bir şey mi yaptım? Önemli bir ayrıntıdan da bahsetmem gerekiyor bu laptop ı kurup kullanmaya başladığımdan beri AMD'nin sürücüsü 2 3 restartta bir otomatik olarak siliniyordu ve tekrar yüklemek zorunda kalıyordum 8 9 kere tekrar yüklemişimdir format attım düzelmedi en son bir ayar yaptım ve AMD aygıtlarına güncelleme getirmeyi kapattım. Aldığım günden beri GPU %yok olarak gözüktüğü için bunla alakası olduğunu pek düşünmüyorum ama dediğim gibi kurulumda mı hata yaptım acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı