RX Vega 56 İçin 600W Yeter Mi?

189454

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bir sistem topladım. İşlemci olarak AMD Ryzen 5 1600 alacağım. Anakart B350 chipsetli olacak. GPU ise Sapphire Pulse RX Vega 56 alacağım. Kasa ve PSU olarak CM MB501L düşünüyorum. İçindeki PSU yeter mi? Birde bu model ekran kartı nasıl?

280Watt guç tuketimi var. 1080 Ti bile 250 Watt tuketiyor, sana tavsiye etmem. Bu arada önerilen Power supply 750 Watt.

Son düzenleyen: Moderatör:
280Watt guç tuketimi var 1080Ti bile 250 Watt tuketiyor sana tavsiye etmem.Bu arada önerilen Power supply 750 Watt.
Kardeşim neden sallıyorsun ? Bilmiyorsan eğer yazmanın da bir anlamı yok değil mi ? RX Vega 56' nın stok haliyle güç tüketimi 195W' dır. Haliyle sertifikalı 600W PSU bu kart için yeterlidir. UV yapıldığı takdirde gözle görülür bir performans artışını da gözlemleyebilirsiniz. Çok güçlü bir kart değil diyen arkadaşın da neye dayanarak böyle bir şey söylediğini merak ediyorum.

Güç tüketimine sen niye taktın bu kadar?
Senin elektrik faturalarından haberin yok herhalde.
Kardeşim neden sallıyorsun ? Bilmiyorsan eğer yazmanın da bir anlamı yok değil mi ? RX Vega 56' nın stok haliyle güç tüketimi 195W' dır. Haliyle sertifikalı 600W PSU bu kart için yeterlidir. UV yapıldığı takdirde gözle görülür bir performans artışını da gözlemleyebilirsiniz. Çok güçlü bir kart değil diyen arkadaşın da neye dayanarak böyle bir şey söylediğini merak ediyorum.
Eğer dikkatli okuduysan Pulse modelini alacakmış ve onunda guç tuketimi 280W.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı