- Makaleler
- 18
UV yaptığınız zaman Corsair VS550 80+ 2018'de yeterli olur. Bütçe sıkıntısı çekerse tercih edilebilecek bir model.600 watt her türlü yeterli olacaktır.
UV yaptığınız zaman Corsair VS550 80+ 2018'de yeterli olur. Bütçe sıkıntısı çekerse tercih edilebilecek bir model.600 watt her türlü yeterli olacaktır.
Çok şaşırdım, 12V kanalından tam 600W güç veriyor. Ama Aerocool kaliteli mi ki bir sıkıntı çıkarır mı?@189454 Alttakini alabilirsin gönül rahatlığıyla.
Aerocool KCAS Plus 600W 12cm Fan 80+Bronze Güç Kaynağı Fiyatı
Aerocool KCAS Plus 600W 12cm Fan 80+Bronze Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bütçe arttıramam demişsiniz ama yine de Aerocool olana alternatif olsun diye bunu bırakıyorum. Dün Hepsiburada sitesinde 350TL fiyata satılıyordu ama bugün 400TL olmuş.Lütfen bana kesin yetecek bir PSU bulun. Bütçe 370₺. 1₺ üstüne çıkamam.
@189454 Problem olmaz. PSU'ları fena değil. Katman listesine göz atmadım ancak bütçenizin karşılığını sonuna kadar verir.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. O zaman kasa olarak Aerocool'u önerirmisiniz? Güç kaynağı fena değil ise kasalarıda fena değildir, sizce nasıl?Bütçe arttıramam demişsiniz ama yine de Aerocool olana alternatif olsun diye bunu bırakıyorum. Dün Hepsiburada sitesinde 350TL fiyata satılıyordu ama bugün 400TL olmuş.
![]()
High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Simplicity 700W 80+ 52.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD işlemcileri...www.teknobiyotik.com
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sizede zahmet oldu ama son bir sorum var. Sapphire Pulse RX Vega 56 nasıl, sıkıntı çıkarır mı bana, önerirmisiniz?@189454 Aerocool iyi markadır. Başarılı kasaları var. Oradan tanıdım ben de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.