RX Vega 56 İçin 600W Yeter Mi?

Lütfen bana kesin yetecek bir PSU bulun. Bütçe 370₺. 1₺ üstüne çıkamam. Bu Sapphire Pulse RX Vega 56 iyi mi, aldığıma pişman olurmuyum? Bu sorularıma da cevap verin başka hiçbirşey istemiyorum. PSU ne kadar uygun fiyatlı olursa o kadar iyi olur, ama sağlam bir marka olsun. Şimdiden teşekkür ederim.

Lütfen bana kesin yetecek bir PSU bulun. Bütçe 370₺. 1₺ üstüne çıkamam.
Bütçe arttıramam demişsiniz ama yine de Aerocool olana alternatif olsun diye bunu bırakıyorum. Dün Hepsiburada sitesinde 350TL fiyata satılıyordu ama bugün 400TL olmuş.

@189454 Problem olmaz. PSU'ları fena değil. Katman listesine göz atmadım ancak bütçenizin karşılığını sonuna kadar verir.
Bütçe arttıramam demişsiniz ama yine de Aerocool olana alternatif olsun diye bunu bırakıyorum. Dün Hepsiburada sitesinde 350TL fiyata satılıyordu ama bugün 400TL olmuş.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. O zaman kasa olarak Aerocool'u önerirmisiniz? Güç kaynağı fena değil ise kasalarıda fena değildir, sizce nasıl?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı