Bizzat yaşadığın problemi bende yaşadım bu nedenle bu kadar emin konuşuyorum.Ayrıca Ali Güngör ve Recep Baltaş ta belirtiyor 8 gb lı sistemlerin artık 16 GB ta yükseltilmesi gerektiğini.Evet sanırım ondan. Bende 6 GB civarı kullanıyor. Ve patlama falan olduğunda FPS bir anda düşüp 5.5 GB'a geriliyor.
Birde DX11'de böyle. İnternette gördüğüm kadarıyla DX12'de daha fazla RAM kullanıyor sanırım. Gönül ister ki DX12'de oynayalım.Bizzat yaşadığın problemi bende yaşadım bu nedenle bu kadar emin konuşuyorum.Ayrıca Ali Güngör ve Recep Baltaş ta belirtiyor 8 gb lı sistemlerin artık 16 GB ta yükseltilmesi gerektiğini.
Kesinlikle öyle test ettiğim kadarı ile Dx 11 de 6.5 gb ram kullanımını geçmez iken Dx 12 de 6.5 gb dan başlayıp oynadıkça ram şişiyor. 8 in üzerine dahi çıktığı olabiliyor.Birde DX11'de böyle. İnternette gördüğüm kadarıyla DX12'de daha fazla RAM kullanıyor sanırım. Gönül ister ki DX12'de oynayalım.![]()
DX11'de oynuyorum. DX12'de takılma çok yaşıyorum ya büyük ihtimal RAM'den yine.Kesinlikle öyle test ettiğim kadarı ile Dx 11 de 6.5 gb ram kullanımını geçmez iken Dx 12 de 6.5 gb dan başlayıp oynadıkça ram şişiyor. 8 in üzerine dahi çıktığı olabiliyor.
Ha birde Dx11 de anlık takılmalar yaşamayıp Dx12 de anlık takılmalar yaşayanlarda var. Sen hangi api de oynuyorsun.
Battlefield 1 grafiksel anlamda çağ atladı diyebiliriz. Ultra da doku detayları efektler vs muhteşem derecede gerçekçi. Gülü seven dikenine katlanır misali oldukça iyi de bir sistem istiyor haliyle.DX11'de oynuyorum. DX12'de takılma çok yaşıyorum ya büyük ihtimal RAM'den yine.DX11'de 8 GB RAM bile kullanıldığı gördüm. Gerçekten değişik bir oyun.
![]()
Aynen öyle süper bir oyun ya RAM yetse 7/24 oynayacağım da maalesef RAM oyun zevkimi bitirdi. İ3 6100 işlemcim de kurtarıyor sağolsun ufaklığa.Battlefield 1 grafiksel anlamda çağ atladı diyebiliriz. Ultra da doku detayları efektler vs muhteşem derecede gerçekçi. Gülü seven dikenine katlanır misali oldukça iyi de bir sistem istiyor haliyle.
RAM ile alakalı olduğunu sanmıyorum, zira technopatın rx470 BF1 benchmarkında 8gb ram kullanılmıştı ve ultrada 70FPS değer vardı. Bence işlemcim yetersiz kalıyor siz ne düşünüyorsunuz?RAM yetmiyor o yüzden alamıyorsun büyük ihtimal.
İşlemci darboğazını azaltıyor mu hocam peki?Selamlar, RAMiniz tek modul mu cift modul mu? Cok enteresandir bizzat denedim dual channel calisan 8GB ya da 16GB farketmez fps droplarimin hepsinin onune gecti..haberiniz olsun diye soyluyorum, yabanci forumlarda ya da youtubeda single/dual channel kiyaslamasi gorebilirsiniz.
Dual.Selamlar, RAMiniz tek modul mu cift modul mu? Cok enteresandir bizzat denedim dual channel calisan 8GB ya da 16GB farketmez fps droplarimin hepsinin onune gecti..haberiniz olsun diye soyluyorum, yabanci forumlarda ya da youtubeda single/dual channel kiyaslamasi gorebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.