Rx470 display port görüntü gelmeme sorunu

RASCALL

Hectopat
Daha fazla  
RX 470 ekran kartına sahibim araştırmalarım sonucunda bu sorunu sadece RX 470 değil pek çok farklı kartta display porttan bağlanan insanların yaşadığını gördüm. Sorun ekranın windows oturumaçma ekranına kadar aktif olmaması. Çalışırken kendini kapatıp açtığı ve hiç görüntü gelmediği de oluyor. Tam olarak bu display port sorunu nedir bir sürü başlıkta aynı sıkıntıları yaşayan kişiler gördüm. Bunun bir çözümü yok mu?

Ve diğer bir sorum her HDMI 2.0 olan monitor free sync teknolojisini HDMI üzerinden destekliyor mu ilginiz için teşekkürler..

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
biosun boot menüsünden cms disable yap tamamen kapalı olsun. Aynı sorun bende de var yabancı sitelerde çözüm buldum. Yalnız windowstan yeniden başlatırsan biosa girmiyor. Bilgisayar ve monitör tamamen kapalı olması lazım monitörün ışığı yanmayacak. Bu şekilde bilgisayarı aç bende oldu

düzeltme# cms yanlış yazmışım, CSM (Compatibility Support Module) olacaktı boot menüsünde.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı