grindd Megapat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #1 ASUS RX470 ekran kartı kullanmaktayım. Tek fanında yalpalıyor ve bir yere sürtünüyor gibi ses çıkartıyor. Fanı değiştirmeli miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ASUS RX470 ekran kartı kullanmaktayım. Tek fanında yalpalıyor ve bir yere sürtünüyor gibi ses çıkartıyor. Fanı değiştirmeli miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FurkanxdTR Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 7 Kasım 2020 #2 Sıcaklık ve fan yüzdesi nedir? Artı 0 Eksi
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 7 Kasım 2020 #3 Fanı elinizle durdurun, aynı sorun var mı? Artı 0 Eksi
KS KS grindd Megapat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #4 FurkanxdTR dedi: Sıcaklık ve fan yüzdesi nedir? Genişletmek için tıkla... Fan belli bir dereceden sonra çalışıyor.Çalıştığı anda ses çıkarıyor yükte 60-70 derecelerde Tortue dedi: Fanı elinizle durdurun, aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
FurkanxdTR dedi: Sıcaklık ve fan yüzdesi nedir? Genişletmek için tıkla... Fan belli bir dereceden sonra çalışıyor.Çalıştığı anda ses çıkarıyor yükte 60-70 derecelerde Tortue dedi: Fanı elinizle durdurun, aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun devam ediyor.
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #5 grindd dedi: Fan belli bir dereceden sonra çalışıyor. Çalıştığı anda ses çıkarıyor yükte 60-70 derecelerde. Genişletmek için tıkla... O ses nasıl bir ses hocam öyle. Sanki fan deyiyor gibi ses. Ama sanmam. Bir de RX470 bu kadar yakışıklı mıydı be: . Artı 0 Eksi
grindd dedi: Fan belli bir dereceden sonra çalışıyor. Çalıştığı anda ses çıkarıyor yükte 60-70 derecelerde. Genişletmek için tıkla... O ses nasıl bir ses hocam öyle. Sanki fan deyiyor gibi ses. Ama sanmam. Bir de RX470 bu kadar yakışıklı mıydı be: .
KS KS grindd Megapat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #6 Ölüler Görür dedi: O ses nasıl bir ses hocam öyle. Sanki fan deyiyor gibi ses. Ama sanmam. Bir de RX470 bu kadar yakışıklı mıydı be: . Genişletmek için tıkla... Çok aşırı ses çıkartıyor çok kötü cidden Aliexpress fan şiparis etim onu bekliyorum. O kadar yakışıklı değil RGB fan ışıkları vurunca yakışıklı gibi çıkmış Artı 0 Eksi
Ölüler Görür dedi: O ses nasıl bir ses hocam öyle. Sanki fan deyiyor gibi ses. Ama sanmam. Bir de RX470 bu kadar yakışıklı mıydı be: . Genişletmek için tıkla... Çok aşırı ses çıkartıyor çok kötü cidden Aliexpress fan şiparis etim onu bekliyorum. O kadar yakışıklı değil RGB fan ışıkları vurunca yakışıklı gibi çıkmış
sıcakcpu Picopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 211 Çözümler 2 7 Kasım 2020 #7 Şu videodaki işlem yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 7 Kasım 2020 #8 Sokup, temizlik ve yağlama işlemi yapsaydınız. PS4 fanindan daha beteri geliyordu ve sokup temizledim. Castrol 10w40 ile artık çok sessiz Artı 0 Eksi
Sokup, temizlik ve yağlama işlemi yapsaydınız. PS4 fanindan daha beteri geliyordu ve sokup temizledim. Castrol 10w40 ile artık çok sessiz
KS KS grindd Megapat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #9 Lemi Galip dedi: Sokup, temizlik ve yağlama işlemi yapsaydınız. PS4 fanindan daha beteri geliyordu ve sokup temizledim. Castrol 10w40 ile artık çok sessiz Genişletmek için tıkla... Hiç ekran kartı sökmedim birazda korktum ama onu yapacağım mecbur. Artı 0 Eksi
Lemi Galip dedi: Sokup, temizlik ve yağlama işlemi yapsaydınız. PS4 fanindan daha beteri geliyordu ve sokup temizledim. Castrol 10w40 ile artık çok sessiz Genişletmek için tıkla... Hiç ekran kartı sökmedim birazda korktum ama onu yapacağım mecbur.
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #10 grindd dedi: Hiç ekran kartı sökmedim birazda korktum ama onu yapacağım mecbur. Genişletmek için tıkla... Aman hocam aparatı kaldırın öle sökün. Bişe olmasın. Artı 0 Eksi
grindd dedi: Hiç ekran kartı sökmedim birazda korktum ama onu yapacağım mecbur. Genişletmek için tıkla... Aman hocam aparatı kaldırın öle sökün. Bişe olmasın.