Rx470 sistem toplama

Ichimaru

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hepinizie iyi forumlar arkadaşlar inşallah bu yaz bitmeden bi sistem toplamak istiuorum ve alıcağım parçaları kararlaştırdım ama bunların uyumlu olup olmadıklarını bilmiyorum(ilk defa sistem topluyorum)onun için birde size sormak istedim topladığım sistemdeki parçalar şu şekilde:

-İntel core i5 6600 işlemci
-MSI b150 gamin m3 DDR4 anakart
-Kingston kng hyperx 16 GB 2133 MHz RAM
-Asus rx470 strix 4GB 256 bit ekran kartı
-Seagate 1TB 7200RPM harddisk
-Kingston kng hyperx fury 120 GB SSD
-Corsair Carbide Series 100r atx midi tower kasa
-High power 500 watt +80plus 37.5a 12V güç kaynağı

Arkadaşlar topladığım sistem bu şekilde tüm tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Birde bu sisteme uygun ortalama bir monitör söylerseniz sevinirim.
(Bu arada yukarıda söylemeyi unutmuşum bütçem 3500 TL maksimum ona göre tavsiye verirseniz sevibirim bütçem monitor dahil değil onun için 450-500 TL'lik bir bütçem var.)

Cezam olduğu için yazamadim arkadşlar ben arada sırada hobi olarak twich'te falan yayın açmayı düşünüyorum yayın açmak için sizce İ5 6500 yeterlimidir?
Birde yeni topladmak istediğim sistemde diğer sisteme göre sadece işlemci İ5 6500 birde ekran kartı Saphirra RX470 diğer tüm parçalar aynı sizce bu sistemle twitch'te yayın açabilirmiyim lol cs:go tarzi oyunlarda şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

Pardon anakarta b150m bazooka onu söylemeyi unutmuşum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı