RX470 sistem toplama

BozkurtYusuf

Hectopat
Daha fazla  
Beyler baya bir araştırma yaptım. Bu bu fiyata en iyi olarak bu sistemi toplayabildim. Sizce oyunlarda kaç FPS alırım ya da bu fiyata daha iyisini toplayabilir miyim ? Yorumlarınızı bekliyorum...

rx470.png

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 470 iyi bir kart. 60 fps alırsın yüksek ayarlarda. Bütçeni zaten kısmışsın bayağa. Bunları göz önünde tutarak yazacağım. Zorlayabilirsen işlemcini yükseltebilirsin. SSD olursa iyi olur sonra da ekleyebilirsin ama kesin olsun. 500 Watt yeterli. 4 GB ekran kartı yeterli. Soruların varsa yanıtlayabilirim.

Bence vatandan toplamayın fiyatlar pahalı ben eksenden 819 liraya almıştım indirim varken 999 lira nedir abi teknobiyotik veya sinerjiden al ekran kartını, kendin takarsın zor değil fahiş fiyatlarla almayın.

Sent from my Nexus 5X using Technopat Sosyal mobile app

Vatan gerçekten pahalı. Ben RX 480'lik sistemi monitör dahil 3.900'e topladım. Sadece ekran kartını vatandan aldım. En ucuz o zamanlar vatandaydı. Vatanla arasında 700 TL fark çıktı. Ama internetten aldığın ürünün sıkıntılı çıkması durumunda işin daha da zorlaşıyor. Ekran kartını 4 defa servise yolladım. Allahtan internetten almadım dedim.

RX 470 iyi bir kart. 60 fps alırsın yüksek ayarlarda. Bütçeni zaten kısmışsın bayağa. Bunları göz önünde tutarak yazacağım. Zorlayabilirsen işlemcini yükseltebilirsin. SSD olursa iyi olur sonra da ekleyebilirsin ama kesin olsun. 500 Watt yeterli. 4 GB ekran kartı yeterli. Soruların varsa yanıtlayabilirim.
Ssd nin normal sabit disk den farkı ne hocam açıklayabilir misin?

Sent from my E5603 using Technopat Sosyal mobile app

SSD'lerin okuma ve yazma hızları HDD'lere göre oldukça yüksektir. Dezavantajları depolama alanları yükseldikçe fiyat farklarının oldukça artmasıdır. Ayrıca SSD'lerin içerisinde hareketli parça bulunmamaktadır ve bu yüzden sarsılmalara dayanıklıkları HDD'lere göre daha fazladır. SSD'ler içerisinde hareketli parçacık olmadığı için daha sessiz çalışırlar. @hklms06

SSD flash bellek tarzında çalışır. Depolama cihazıdır. Kat kat sabit diskten hızlıdır. Oyun bekleme süren kısalır. Bilgisayarın daha kısa sürede açılır. Dosya erişimlerin daha hızlı olur. Bilgisayarını canlandırır SSD.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı