RX470 WattMan hatası

Labne

Megapat
Çözümü nedir arkadaşlar? Geçen günlerde durmadan PC'nin ekranı gidiyor restart atmam gerekiyor demiştim. Bugün ise bu sefer her restartta WattMan hatası gelmeye başladı. Biraz araştırdığımda sıkıntının bu olduğunu öğrendim. Şöyle oluyor oyun oynarken 3-5 saniyeliğine donuyor ardından ben yeniden başlatana kadar ekran gidiyor. İnternette çözümün underclock olduğunu gördüm hiçbir işe yaramadı. Başka bir çözümü var mıdır? Adamın biri driver yüklerken fabrika ayarlarını seç dedi, doğru mudur?
Bir de şey gördüm forumda adam AMD Radeon Software'yi kurmuyor. Driver güncellerken tam yükleyecek iken kapatıp bir yerden driver olarak AMD klasöründeki şeyi kullan diyor.

Bir de böyle bir çözüm buldum, bu nasıldır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde kullanılan ram hızı ve işlemci nedir ? Bazen ram hızından da yapabiliyor , ekran kartında olmayabilir problem.

Sistemde kullanılan RAM hızı ve işlemci nedir? Bazen RAM hızından da yapabiliyor, ekran kartında olmayabilir problem.

2400 MHz RAM kullanıyorum işlemcim i5 6500.
Peki nasıl çözeceğim? Format işe yarar mı?
Arkadaşlar gerçekten daha önce çözebilen var mı?
Galiba konu öldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…