RX480 Alanlar Hata Mı Yaptı?

RichTAD

Hectopat
Daha fazla  
18 Mart 2017 tarihinde, Vatan Bilgisayar'dan yaklaşık 1057TL'ye MSI RX480 8G GAMİNG X aldım. Fakat bu RX580'in çıkacak olması benim kafamı çok çeldirdi açıkçası. Acaba hata mı yaptım? Biraz daha beklemeli miydim? RX480 almak çok mu saçma olmuştur?

Eğer sorularıma cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 480 alanlar hata yapmadı. Şu an ben olsam bende RX 480 alırdım. Aradaki 200-300 TL fark için RX 580 alınmaz. O.C yaparak RX 580 performansını yakalayabilirsin.

мιcσ RX480 8GB kartı seni üzmez çünkü fiyatı makul ben GTX 1060 aldım performansta birbirlerini geçen kartlar ama ben 1369 verdim maddi yönden kafamı karıştırıyor ama çok memnunum sende sıkıntı yapmamalısın taa ki 580 de 480 den yüzde 7 daha performanslı hissedilmez bir fark.

RX 580 daha pahalı iken ve aradaki fark %10 kadar iken, bence RX 580 almak hata olur. Ayrıca bu konu tartışma yaratmaktan başka bir şey değil bence.

Yok hocam amacım bir tartışma ortaya sürüklemek değil. Sadece kafama takılıyordu, bu soruya. Ve arkadaşlar çözmüş oldular.

1000 liraya 480 8GB alıp bu konuyu açman saçma değil mi sence? :D Sonuçta 200-300 lira daha ucuza almışsın bırak 5 FPS daha düşük al. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı