RX480 bakıma rağmen çok ısınıyor

cozz

Megapat
Daha fazla  
Sapphire RX480 Nitro ekran kartım var. Önceden ısınmıyordu ama son zamanlarda inanılmaz ısınmaya başladı. CS gibi basit bir oyunda bile saat hızını düşürmeden ve fanı hızlandırmadan oynanmıyor. 2 dk içinde 85 dereceyi geçiyor. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartımı yeni temizledim. Macunu tazeledim dandik bir macun ama önceden iş görüyordu. İyi marka alsam düzelir mi sizce? Şimdiden teşekkürler.

Ben de zaten çözüm macunda demedim? Yanlış sürmüş olabilir.

1628173385080.png

Sapphire RX480 Nitro ekran kartım var. Önceden ısınmıyordu ama son zamanlarda inanılmaz ısınmaya başladı. CS gibi basit bir oyunda bile saat hızını düşürmeden ve fanı hızlandırmadan oynanmıyor. 2 dk içinde 85 dereceyi geçiyor. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartımı yeni temizledim. Macunu tazeledim dandik bir macun ama önceden iş görüyordu. İyi marka alsam düzelir mi sizce? Şimdiden teşekkürler.

Bu arada dostum kasanda eğer filtre varsa tozlanmış olabilir veya ekran kartı fanın tozlanmıştır kasanı yüksekte tutmaya çalış.

Bu arada dostum kasanda eğer filtre varsa tozlanmış olabilir veya ekran kartı fanın tozlanmıştır kasanı yüksekte tutmaya çalış.
Ekran kartım temiz ama egzoz fan yavaş çalışıyor o yüzden olabilir mi?
Vidaları tam sıktınız mı? Bir de VRM'leri ne yaptınız?
Vidaları çok sıkmadım normal sıktım. Vrm nedir onu bilmiyorum dokunmadım ona.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı