RX480 ekran kartı düşük grafikte 144 FPS veremiyor

Faruk002

Centipat
Merhabalar 4 yıldır kullandığım GPU olan RX480 artık oyunlarda grafikleri düşürsem bile 144 FPS'i göremiyor. Ne yapabilirim?

CPU R5 1600.

Merhabalar 4 yıldır kullandığım GPU olan RX480 artık oyunlarda grafikleri düşürsem bile 144 FPS'i göremiyor. Ne yapabilirim?

CPU R5 1600.

Oyunlarda diyeceğine yaşadığın oyunları söylersen güzel olur PUBG'de yaşarsan bir şey diyemeyiz ama CS:GO gibi oyunlarda yaşıyorsan bir sıkıntı olabilir.

CS:GO'da 400 FPS görürken şimdi 144'ü zor görüyor.
GTA 5'de Very High ayarlarda 120 FPS'lerde alabilirken mediumda 40 FPS alıyorum.
Ve daha bir sürü oyun var ama en çok oynadıklarım bunlar.

Sürücüyü güncelleyebilirsin BIOS'u güncelleyebilirsin onun dışında ısınıyorsa performans kaybı olabilir ama o kadar olacağını sanmıyorum arkadaşında dediği gibi ilk iki şeyi yapsan düzeleceğini düşünüyorum.

Virüs taraması yaptır istersen bir program arka planda başka bir programın adıyla görünüp ekran kartını sömürüyor olabilir.

Format atmıştım GPU sürücüleri yeni güncelledim FPS daha da düştü.

AMD'nin muhteşem driverlarıyla ilgili o halde DDU ile sürücünü silip araştırıp en sorunsuz sürücüyü yüklemeye deniyebilirsin şu AMD fanboyları şu konuları baksında sonra NVIDIA'ya laf atsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…