RX480 ekran kartı düşük grafikte 144 FPS veremiyor

@Omagah AMD RX 570 kullanıyorum sürü kısmında da sorun yaşamadım sıkıntısı ne?

RX 5700 XT kartlarda siyah ekran sorunu yaşayan kişiler var bende dahil oyun bilgisayarımda oyun oynayamaz oldum buyüzden yakın zamanda RTX2070E geçeceğim senin kartda da sorun yaşayanlar var RX570 oyundan atma sorunu diye araştırabilirsin istersen.

RX 5700 XT kartlarda siyah ekran sorunu yaşayan kişiler var bende dahil oyun bilgisayarımda oyun oynayamaz oldum buyüzden yakın zamanda RTX2070E geçeceğim senin kartda da sorun yaşayanlar var RX570 oyundan atma sorunu diye araştırabilirsin istersen.
RX590 Nitro+ S.E 2 defa değişim yapıldı ikisinde de siyah ekran sorunu vardı, şimdi NVIDIA'ya geçtim kurtuldum su lanet sorundan.

AMD, ekran kartlarında bu sorunları çözene kadar AMD kart almayın .NET. Adamlar yıllardır Sapphire gibi en düşük kalite kart üreten firma ile çalışıyor, bir türlü kalite çıtasını artıramadı. Ağustos'ta 10 yılımı dolduracağım sadece burada, 10 yıldır AMD ekran kartlarında siyah ekran sorunu var. AMD bu sorunu çözene kadar AMD ekran kartı almayın. Ahan da söyledim. Oh be.

Düzenleme: 66.000. mesajım AMD ekran kartı almayın oldu. Vay canına...

Recep abi burada içini dökmüş zaten şu Driver sorununu çözerlerse alınabilecek bir kart ama şu zamanda pek tavsiye etmiyorum kullanıp sorun yaşmayan arkadaşlar var ama yaşayan kesimde az değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı