@Omagah AMD RX 570 kullanıyorum sürü kısmında da sorun yaşamadım sıkıntısı ne?
Tamam teşekkürlerRX 5700 XT kartlarda siyah ekran sorunu yaşayan kişiler var bende dahil oyun bilgisayarımda oyun oynayamaz oldum buyüzden yakın zamanda RTX2070E geçeceğim senin kartda da sorun yaşayanlar var RX570 oyundan atma sorunu diye araştırabilirsin istersen.
2004 yüklü değilmişEğer format atıp Windows 2004 sürümünü yüklediysen olabilir. Bu sürümde sorun yaşayanlar mevcut. 1909 sürümüne geri dönebilirsiniz.
RX590 Nitro+ S.E 2 defa değişim yapıldı ikisinde de siyah ekran sorunu vardı, şimdi NVIDIA'ya geçtim kurtuldum su lanet sorundan.RX 5700 XT kartlarda siyah ekran sorunu yaşayan kişiler var bende dahil oyun bilgisayarımda oyun oynayamaz oldum buyüzden yakın zamanda RTX2070E geçeceğim senin kartda da sorun yaşayanlar var RX570 oyundan atma sorunu diye araştırabilirsin istersen.
AMD, ekran kartlarında bu sorunları çözene kadar AMD kart almayın .NET. Adamlar yıllardır Sapphire gibi en düşük kalite kart üreten firma ile çalışıyor, bir türlü kalite çıtasını artıramadı. Ağustos'ta 10 yılımı dolduracağım sadece burada, 10 yıldır AMD ekran kartlarında siyah ekran sorunu var. AMD bu sorunu çözene kadar AMD ekran kartı almayın. Ahan da söyledim. Oh be.
Düzenleme: 66.000. mesajım AMD ekran kartı almayın oldu. Vay canına...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.