RX480 - FX 8350 FPS problemi

kardeşim emın sın degılmı yoksa gene bos bosuna para vermek ıstemıyorum bak

Sistemim imza kısmında mevcut. İlgili sistem ile belirtilen oyunlarda hiç bir problem yaşamadım. Ana kartımda sorunsuz çalışıyor. Senin bahsetmiş olduğun m5a97 r2.0 benim eski ana kartımdı. Şu anda senin yaşamış olduğun problemleri daha önce yaşarken şu anda yaşamıyorum.

beki bir swey dıyecem bana hangi oyunlardan ne fps aldıgını soylermısın gta 5 hıc kasma olmuyormu 60 mesela 45 ınmesı fılan olmuyormu hangı oyunlarda ne turlu ayarlardan oynadıgınmı soylermısın takılma oluyorsa kardesım lutfen soylermısın eyer sey olursa bir vıyou hazırlarmısın

beki bir swey dıyecem bana hangi oyunlardan ne fps aldıgını soylermısın gta 5 hıc kasma olmuyormu 60 mesela 45 ınmesı fılan olmuyormu hangı oyunlarda ne turlu ayarlardan oynadıgınmı soylermısın takılma oluyorsa kardesım lutfen soylermısın eyer sey olursa bir vıyou hazırlarmısın

Oyunlarda takılma olmuyor GTA5 de full ayarlarda oynuyorum herşey açık 45 ila 60 arasında değişiyor fps.

merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum m5a99 fx pro 2 anakartım var 750w power var benimde mi anakart değiştirmem gerekiyor

merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum m5a99 fx pro 2 anakartım var 750w power var benimde mi anakart değiştirmem gerekiyor
Değiştirmende fayda var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı