RX480, i3 6100 Sistem Toplama

AhmetOkur

Hectopat
Daha fazla  
Bu RX480+i3 6100 adında birçok konu açılmış benim niyetimde böyle bir sitem toplamak lakin ikinci el bir 970 alarak işlemciyi yükseltebilirsin diyenler oldu birde arkadaşlar i3 ve rx480 darboğaz yapar diyen insan sayısıda oldukça fazla sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
480 için bence de bi i5 lazım fakat bende de 6100 var 470 çıksın bakalım 380 ve 380x gibi bir şey olursa kurtarır yoksa 460 veya gtx 1050 bekleyeceğim.

İ3 6100 çok güçsüz bir işlemci değil RX 480 takılabilir ama RX 480 in tam performansını alamazsın kesinlikle tavsiye etmem. Sisteminize SSD ekli ise SSD'yi çıkarıp en azından i5 6402P alabilirsiniz. Ssd sonradan eklenebilir ama işlemci için böyle bir şansın yok.

Yaklaşık 2000-2400 arası bütçem oldu şu anda ona göre birşeyler tavsiye ederseniz çok memnun olurum arkadaşlar

Akşama size özel sistem toplayıp atarım ortalama da o fiyat çerçevesinde olur.

hesaplı rx480.png

@AhmetOkur
Sistemi böyle topladım, isteğe bağlı olarak kendin SSD koyabilirsin, ayrıca sinerji'de MSI ve Asus RX 480 kalmadığı için Sapphire koydum.
Kasa olarakta alternatiflerini değiştirebilirsin, işte sistem SSD'siz 2600 TL civarına geri kalan her şey zaten iyi seçilmiş parçalar güle güle kullan diyeyim artık. :)

Bu arada sinerji'de geceden dolayı fiyatlar biraz yüksek normalde böyle olmaz, o fiyat en fazla 2500 TL olması lazım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı