RX480, i3 6100 Sistem Toplama

Bir miktar darboğaz olmakta çünkü RX 480 GTX 980 ile neredeyse eşdeğer ve İ3 6100 GTX 970 ile kıl payı darboğaz yapmamaktaydı.
Evet az bir miktar olur, ama o az miktarı ciddiye almasakta olur. Çok büyük sıkıntı çıkacagını sanmıyorum.
İ3 6100 hafife alınacak bir CPU değil.

Açıkçası en az İ3 6300 veya İ3 6320 kullanmanızı tavsiye ederim fakat o paranın biraz daha yükseğine İ5 6400 alınır mantıklı olan daha iyi bir işlemci kullanmak olmalıdır. Tabi ki İ3 6100 yabana atılır bir işlemci değil ama GTX 970 gayet güçlü bir ekran kartı.

Akşama size özel sistem toplayıp atarım ortalama da o fiyat çerçevesinde olur.

Eki Görüntüle 173820
@AhmetOkur
Sistemi böyle topladım, isteğe bağlı olarak kendin SSD koyabilirsin, ayrıca sinerji'de MSI ve Asus RX 480 kalmadığı için Sapphire koydum.
Kasa olarakta alternatiflerini değiştirebilirsin, işte sistem SSD'siz 2600 TL civarına geri kalan her şey zaten iyi seçilmiş parçalar güle güle kullan diyeyim artık. :)

Bu arada sinerji'de geceden dolayı fiyatlar biraz yüksek normalde böyle olmaz, o fiyat en fazla 2500 TL olması lazım.
Bu sistemi alacağım fakat i5 6400 yerine i5 6500 daha iyi değilmiydi intel işlemcilerden pek birşey anlamam fakat arasında fazla fiyat farkı yoksa direk i5 6500 almak daha iyi olmazmı

Vay vay yılların AMD kullanıcısı İ3 överken yakalandı. :D
Şaka bir yana cidden İ3 6100 fiyatı ve performansı ile benimde hoşuma gidiyor.
:D:D:D
Bak burada görüyoruz ki Fanboyluk tabiri bana gitmiyor. Ben burda NVDIA'cılar da görüyorum, Intel'cilerde hemde körü körüne, İşte biz AMD'cilerin farkı bizde o yoktur. Biz kullanıcıların işine ne gelirse ona yöneliriz.:ROFL: Çoğu zamanda AMD geliyor çünkü bu firmanın gözünü para bürümemiş...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı