hamburabi
Hectopat
Merhabalar
Elimde RX480 8 GB modeli bulunuyor ancak taktığım eski sistem sorunlarla boğuştuğu için oyun gibi işler yapamıyor.
İşlemci:
www.n11.com
Anakart:
urun.n11.com
RAM:
www.n11.com
SSD:
www.n11.com
Gibi bir sistem kurmayı düşünüyorum. Elimde 1 ve 2 TB HDD ve EVGA 600W güç kaynağı bulunmakta.
Kasa almak konusunda kararsızım kesinlikle gösterişli bir şey istemiyorum ışıklara para vermek falan istemiyorum tek istediğim ortalama hava akışı ile sabit durması aslında. Ve piyasada bu tarz kasalar nerede satılır bulamadım her yerde ışık saçan aletler var sadece. (midi kasa bu sistemi içine sığar mı?)
Sistem bu hali ile 1700 küsur civarında, açıkçası çok fazla kullanmadığım için bütçeyi çok çok aşmak istemiyorum ama aşabilecek durumdayım.
Ne öneriniz olur diye sormak istedim. Uyumsuzluk var mı ya mantığınıza uymayan bir şey var mı?
Elimde RX480 8 GB modeli bulunuyor ancak taktığım eski sistem sorunlarla boğuştuğu için oyun gibi işler yapamıyor.
İşlemci:

AMD Ryzen 3 3200G 3.6 GHz AM4 6 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 3 3200G 3.6 GHz AM4 6 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Anakart:

Asus Prime A320M-F AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Prime A320M-F AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
RAM:

Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
SSD:

SanDisk SSD Plus SDSSDA-240G-G26 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
SanDisk SSD Plus SDSSDA-240G-G26 2.5
Gibi bir sistem kurmayı düşünüyorum. Elimde 1 ve 2 TB HDD ve EVGA 600W güç kaynağı bulunmakta.
Kasa almak konusunda kararsızım kesinlikle gösterişli bir şey istemiyorum ışıklara para vermek falan istemiyorum tek istediğim ortalama hava akışı ile sabit durması aslında. Ve piyasada bu tarz kasalar nerede satılır bulamadım her yerde ışık saçan aletler var sadece. (midi kasa bu sistemi içine sığar mı?)
Sistem bu hali ile 1700 küsur civarında, açıkçası çok fazla kullanmadığım için bütçeyi çok çok aşmak istemiyorum ama aşabilecek durumdayım.
Ne öneriniz olur diye sormak istedim. Uyumsuzluk var mı ya mantığınıza uymayan bir şey var mı?