RX480 sistem toplama

Bütçe
2000

hamburabi

Hectopat
Merhabalar

Elimde RX480 8 GB modeli bulunuyor ancak taktığım eski sistem sorunlarla boğuştuğu için oyun gibi işler yapamıyor.

İşlemci:

Anakart:

RAM:

SSD:

Gibi bir sistem kurmayı düşünüyorum. Elimde 1 ve 2 TB HDD ve EVGA 600W güç kaynağı bulunmakta.

Kasa almak konusunda kararsızım kesinlikle gösterişli bir şey istemiyorum ışıklara para vermek falan istemiyorum tek istediğim ortalama hava akışı ile sabit durması aslında. Ve piyasada bu tarz kasalar nerede satılır bulamadım her yerde ışık saçan aletler var sadece. (midi kasa bu sistemi içine sığar mı?)

Sistem bu hali ile 1700 küsur civarında, açıkçası çok fazla kullanmadığım için bütçeyi çok çok aşmak istemiyorum ama aşabilecek durumdayım.

Ne öneriniz olur diye sormak istedim. Uyumsuzluk var mı ya mantığınıza uymayan bir şey var mı?

Böyle bir sistem çok daha iyi olacaktır hocam, bütçe artınca aynı RAM'den bir tane daha almanızı öneririm

Böyle bir sistem çok daha iyi olacaktır hocam, bütçe artınca aynı RAM'den bir tane daha almanızı öneririm

Tek RAM ile güncel olarak sorun yaşar mıyım acaba hocam?

Bir de evdeki eski kasayı söküp temizleyip kullanmak herhangi bir sorun oluşturmaz değil mi hocam?
Gigabyteın eski bir kasası var metalden.

Tek RAM ile güncel olarak sorun yaşar mıyım acaba hocam?

Bir de evdeki eski kasayı söküp temizleyip kullanmak herhangi bir sorun oluşturmaz değil mi hocam?
Gigabyteın eski bir kasası var metalden.
Hocam Warzone gibi güncel oyunlar oynayacaksan 16GB şart ama CS:GO falan oynayacaksan acelesi yok ilerde 16GB yaparsın
Kasa sorun değil, anakart sığsın yeter. (Hava alıcak yeri yoksa fan ekleyin veya yan kapağı açık kullanın)

hocam tekrardan rahatsız ediyorum ancak işlemci bitti mi ne oldu bulamıyorum sanki.

finallerim bitsin diye bekliyordum da bakınca bulamadım .

acaba siz yardım edebilir misiniz zaten hiç bir sitede AF yazmıyor bulmak çok zor oluyor .

Böyle bir sistem çok daha iyi olacaktır hocam, bütçe artınca aynı RAM'den bir tane daha almanızı öneririm.

SanDisk SSD Plus kullanan biri olarak onermiyorum bu modeli. Hizlari dusuyor 5 ay gibi bir surede. Kingston oneririm benzer fiyata.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı