Merhaba abilerim ben yaklaşık 2 hafta önce vatan bilgisayardan rx480 ile bir DDR4 sistem topladım. Sıkıntım şu: youtube'de izlediğim FPS oranları arasında benimki 10-25 FPS daha düşük alıyorum bu kart hatası mı eğer değil ise ben ne yapabilirim? Şimdiden teşekürler
Merhaba abilerim ben yaklaşık 2 hafta önce vatan bilgisayardan rx480 ile bir DDR4 sistem topladım. Sıkıntım şu: youtube'de izlediğim FPS oranları arasında benimki 10-25 FPS daha düşük alıyorum bu kart hatası mı eğer değil ise ben ne yapabilirim? Şimdiden teşekürler
Videoda izlediğin tüm parçalar sendekiyle aynı olsada bulunduğun ortamın sıcaklığı kullandığın işletim sistemi programlar CPU GPU silikon şansı gibi faktörlerden dolayı yine olumlu yada olumsuz fark oluşması normaldir.
Öncelikle şunu belirteyim Youtube'da izlediğim videodaki parçalar ile benim parçalarım bire bir aynı fakat benim tek sorum yaşadığım oyun GTA 5. Adamlar 2K'da ultrada 70 FPS'den aşağı almıyorlar ben ise 1080P'de 65 FPS'i geçemiyorum, lütfen yardımcı olun bu arada sosyali çok kullanmayı bilmiyorum. Yardım edeceklere çok teşekkürlerimi sunarım, saygılar.