RX480 ve i5 6500 ile düşük FPS alıyorum

Alper Tüysüz

Kilopat
Daha fazla  
2016 Kasım'da aldığım sistem yaklaşık 1 yıldır olması gerekenden düşük performans gösteriyor. Hiçbir zaman kötü şekilde kullanmadım bilgisayarı 2 gün önce format attım ancak sorun hala devam ediyor. Önceden CS:GO'da 250-300 FPS civarı alırken şu an 100-150 FPS hatta bazen 60-90 bandında FPS alıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

RAM 16 GB ayarlarım Low 1024x768.

Simdi anlaşıldı sizin ekraninizin standartı eski o yüzden oyun yapımcıları optimize etmiyor oyunu etse bile son güncellemeler ile çıkarıyor yer kaplamasın diye bende de aynısı oluyordu 1200x800 mu öyle birseydi optimizasyon olmayınca işlemciye çok yük binerdi sonrada darboğaz olurdu ama 1080P bir aygıt bağlayınca sıkıntısız kullanilirdi.

Sistem bileşenlerinin tamamı nedir? MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atabilir misiniz?

RX480, i5 6500, MSI B150M GAMING ve 16 GB RAM
500 küsür FPS olan ekran görüntüsü ocak 2017'de çekildi, diğeri ise az önce.

Simdi anlaşıldı sizin ekraninizin standartı eski o yüzden oyun yapımcıları optimize etmiyor oyunu ETS'e bile son güncellemeler ile çıkarıyor yer kaplamasın diye bende de aynısı oluyordu 1200x800 mu öyle birseydi optimizasyon olmayınca işlemciye çok yük binerdi sonrada darboğaz olurdu ama 1080P bir aygıt bağlayınca sıkıntısız kullanilirdi.

2016'da çıkmış bir kart optimizasyonu şimdiden keseceklerini sanmam. Benimle aynı kartı ya da aynı sınıf ekran kartı kullananları FPS'leri hâlâ normal.

Dosya Ekleri

• fps1.png
    fps1.png
    942,5 KB · Görüntüleme: 64
  • fps2.png
    fps2.png
    656,1 KB · Görüntüleme: 60
RX480, i5 6500, MSI B150M GAMING ve 16 GB RAM.
500 küsür FPS olan ekran görüntüsü ocak 2017'de çekildi, diğeri ise az önce.

2016'da çıkmış bir kart optimizasyonu şimdiden keseceklerini sanmam. Benimle aynı kartı ya da aynı sınıf ekran kartı kullananları FPS'leri hâlâ normal.

Çözünürlük optimizasyonu bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı