RX480 ve İ5 7500 Sistem Toplama

Jira hocam çok teşekkürler içindeki psu iyi ise değiştirmeye gerek yok. Önceki yazdığım Corsair VS450W +80 sertifikalı. Kasanın Psu suz haliyle birlikte bunu alsam da fiyatta bir değişiklik olmuyor pek siz hangisini daha çok önerirsiniz ?

Zalman z3 plus mid tower kasa 45 USD
Corsair VS450 450w PSU 46 USD
Toplam 91 USD

Zalman Z3 Plus 600W Mid Tower Kasa 96 USD

Nazım Paşa hocam ssd nin 250 gb olması fiyatını Çok arttırıyor onun yerine monitöre biraz daha bütçe ayırmak daha mantıklı olmaz mı

viewsonic alırsanız daha iyi olur freesync özelliğinden faydalanmış olursunuz. ssdyi kaldırmanızıda pek tavsiye etmem 120gb da olsa bulunması daha iyi bütçeyi biraz zorlayıp rami 16gb yaparsanız daha rahat olur sonradan eklenince aynı stabilizasyonda olmayabiliyor.

İndirimde AOC olan monitörü kaçırmayın derim. Ayrıca şöyle bir sistem topladım bence sizin için ideal. Adata SSD çok ucuz geldi, hiç kullanmadım ama bir sorun çıkacağını sanmam. İleride 1 tane daha 8 GB RAM eklersiniz. Yalnız sanırım o SSD'den SATA ve güç kablosu çıkmıyor, onu etrafınızdaki bir bilgisayarcıdan felan alabilirsin. Ya da anakarttan da çıkabilir ki sanırım çıkıyor, alınca görürsün.

Dosya Ekleri

• Screenshot (10).png
    Screenshot (10).png
    31 KB · Görüntüleme: 99
Topladığınız sistem de çok iyi ancak ailem gündelik ileri içinde bilgisayarı kullanmayacak olsa SSD yi komple çıkaracağım. 250gb SSD lere göre fiyatı çok uygun ama yine de 120gb bi SSD fazlasıyla bana yeter. fiyatı bu aralıkta tutarak ram i 16 ya çıkarmanın bir yolu var mıdır?

Bence o 250 GB SSD alın. Zaten 120'nin 100'ü işletim sistemine gitse kalan 20 de dolmamalı SSD'yi aşırı doldurmak çok iyi olmaz. 8 GB RAM eğer arkada bir şey açmazsanız oyunlarda size yetecektir. Sonra 250 TL daha biriktirip bir RAM daha takarsınız.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun.Neredeyse aynı sistemi ben topladım anakartı b250m bazooka alın bence anakarttan ve ekran kartından kısmayın eski monitörünüz varsa bir süre onunla idare edebilirsiniz bu arada o ekran kartına en az 600 650w 80+sertifikalı psu alın vs450 450wattır ben aerocool kcas modelinden aldım ram 16gb ssd 250gb hdd 2tb anakrt ve ekran kartını uyumlu olsun diye msi almıştım ssd 250gb almanızı öneririm ilk aşamada bütçe sıkıntınız varsa sonradan hdd ve ram eklemesi yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı