İllaki 128 bit ile bir miktar far olur ama kartın sıfırı 1650 TL olduğu için eğer rig vs yapılmamışsa alınabilir.
Sadece oyun oynanmış. Zaten test edip alacağım.
İllaki 128 bit ile bir miktar far olur ama kartın sıfırı 1650 TL olduğu için eğer rig vs yapılmamışsa alınabilir.
Ben kasım ayında 938 liraya almıştım bu kartın 4 GB 128bit versiyonunu bana özgü çok garip bir ısınma problemi var termal macun bakımına rağmen %100 fana alsam bile sabit 90 derece oluyor normalde az ısınan bir ekran kartıdır eğer alırsanız bi' test edin bir sorun var mı sıcaklık değerlerinde diye varsa iade edin ben ilk aldığım zamanlarda 81 dereceydi hatırlıyorum keşke iade etseymişim o zamanlar.
1200TL'ye var aslında 200 daha verip sıfır almak daha mantıklı.![]()
PowerColor Red Dragon RX 550 AXRX 550 4GBD5-DH 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PowerColor Red Dragon RX 550 AXRX 550 4GBD5-DH 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Onları kontrol edeceğim ama sanırsam diğer arkadaşların da söylediği gibi FPS farkı varsa üzerine 200TL daha ekler 128bit olanı alırım daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.